خراسان/ چی لازم دارم:
سیب زمینی - 4 تا 5 عدد متوسط
تخم مرغ - 3 تا 4 عدد
پیاز -2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده - 400 گرم
نخود فرنگی - یک فنجان پخته شده
شیر - یک سوم لیوان
نمک ، فلفل وزردچوبه - به میزان لازم
زعفران آب کرده – یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی-2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
پیاز را خرد و سرخ می کنیم.
بعداز تفت دادن گوشت چرخ‌کرده را به همراه نمک، ادویه، زردچوبه و رب به آن اضافه می‌کنیم.
کمی که تفت خورد، با یک سوم لیوان آب می گذاریم بپزد و درآخر نخودفرنگی را اضافه می‌کنیم.
سیب زمینی های پخته و له شده را با شیر و تخم مرغ‌ها هم می‌زنیم.
زعفران را اضافه می کنیم و مایه را در قیف می ریزیم.
ته ظرف نسوز خود را از مایه گوشت می ریزیم و با قیف مایه سیب زمینی را به‌صورت شکوفه روی مایه شکل می‌دهیم تا تمام ظرف پرشود.
اگر قیف موجود نبود خمیر سیب زمینی را روی مایه گوشت می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم.
سپس ظرف نسوز را در فر قرار می دهیم و با درجه متوسط گریل را روشن می‌کنیم.
وقتی روی سیب زمینی ها طلایی شد از فر در می‌آوریم.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید