زندگي آنلاين/ آموزش تهيه کباب سلطاني خوشمزه و عالي را براي شما داريم که يکي از بهترين و پرطرفدارترين کباب هاي ايراني مي باشد.
چي لازم دارم:
فيله گوساله يا گوسفند ۱۵۰ گرم
سينه مرغ بدون استخوان ۱۵۰ گرم
پياز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمهاي سبز ۱ عدد کوچک
آبليموي تازه ۱ قاشق سوپخوري
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوري
روغن زيتون يا روغن مايع ۲ قاشق
کره آب شده يا کره نرم شده ۱ قالب ۲۵ گرمي
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
چطور بپزم:
براي نرم کردن يک کيلو گوشت قرمز بايد: آب يک عدد پياز، ۲ قاشق سوپخوري سس سويا، يک يا نصف قاشق چايخوري فلفل سياه يا نيم کوب، ۲ قاشق سوپخوري روغن روغن زيتون يا مايع را ۱۲ تا ۲۴ ساعت به گوشت اضافه کنيم.
گوشت سينه مرغ را با زعفران هم ميزنيم يعد آب پياز، ۲ قاشق روغن مايع يا روغن زيتون و نمک و فلفل اضافه ميکنيم و ۱۲ تا ۲۴ ساعت ميگ ذاريم تا مزه دار شود. ۴، ۵ ساعت قبل از به سيخ کشيدن مرغ و گوشت پياز و فلفل دلمهاي را خلال ميکنيم و داخل مواد قبلي ميريزيم.
آبليمو را نيم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه ميکنيم، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه ميکنيم. در سيخ يک در ميان يک عدد فيله گوشت قرمز يک عدد فيله مرغ ميزنيم و روي آتش و يا در تابهاي که با کره چرب کرده ايم ميپزيم.
بازار