آموزش تصويري گل شکلاتي براي تزئين کيک
تصوير زندگي/ مواد اوليه: رنگ خوراکي(در صورت سفيد بودن شکلات و اختياري) عسل (يا شربت ذرت) 1 پيمانه شکلات تخته اي 450 گرم روش کار: براي درست کردن خمير گل رز شکلاتي مي تونين مقادير گفته شده رو به هر نسبتي که ميخواين تقسيم کنين. حتي ميتونين براي رنگي شدن گل، از شکلات سفيد به همراه چند قطره رنگ خوراکي استفاده کنين. اول بايد شکلات رو قطعه قطعه، و به روش بن ماري ذوب کنين. بعد از ذوب شدن، عسل (يا عصاره ذرت) و در صورت لزوم رنگ خوراکي رو اضافه ميکنيم و تا جايي که مواد کامل مخلوط شه هم ميزنيم. بعد خمير بدست اومده رو داخل کيسه پلاستيکي ميريزيم و ميذاريم داخل دماي اتاق خنک شه. ( يه شب تا صبح يا نزديک 6 ساعت) حالا خمير رو خارج ميکنيم و اگه چسبناک بود دستامون رو به پودر قند آغشته ميکنيم. اگه سفت بود يه مقدار ورز ميديم تا نرمتر شه، سطح کار رو هم پودر قند ميپاشيم و خميرمون رو با وردنه باز ميکنيم. (اين خمير براي مصارف ديگه بجز گل هم ميتونه استفاده شه، مثل روبان پاپيون، شکلهاي مختلف با کاتر و…) حالا براي تهيه گل، اول مطمئن شيد که خميرتون به اندازه ي کافي نازک شده: حالا خمير پهن شده رو با کاتر گرد با قطر تقريب 3-4 سانتي متر برش ميزنيم (سايز برش بستگي به اندازه ي دلخواه گلتون داره) اولين دايره رو بصورت شکل زير لوله کنيد (اين دايره، وسط گل رز رو تشکيل ميده) لبه ي دايره هاي بعدي رو با دست نازک کنين: دايره دوم رو روي دايره قبلي لوله کنيد: گل رز شکلاتي رو همينطوري مثل عکس اضافه کردن گلبرگ ها رو ادامه بدين تا جايي که به اندازه ي دلخواهتون برسين: