منودلیار/ چی لازم دارم:
دو قاشق چای خوری سس خردل
یک قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
یک دوم قاشق چای خوری نمک
سه قاشق غذا خوری روغن کلزا
چهار عدد فیله ماهی
یک عدد پیاز خرد شده
چهار حبه سیر خرد شده
سه سانتی متر ریشه زنجبیل تازه رنده شده
پنج عدد بادام هندی
دو قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چای خوری پودر زیره
یک قاشق چای خوری پودر گشنیز خشک شده
یک قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری شکر سفید
یک دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
یک چهارم پیمانه آب سبزیجات
یک چهارم پیمانه برگ گشنیز خرد شده
چطور بپزم:
سس خردل، یک دوم قاشق چای خوری نمک، دو قاشق غذا خوری روغن کلزا و فلفل سیاه را در یک بشقاب خوب با هم مخلوط کن سپس فیله های مرغ را به آن آغشته کرده و برای حدود ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار بده؛
پیاز، سیر، زنجبیل و بادام هندی را درون مخلوط کن یا غذا ساز قرار بده و آن قدر به هم بزن تا به صورت خمیر در بیاید؛
فر را روشن و روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) تنظیم کن؛
یک قاشق غذا خوری روغن کلزا را روی حرارت متوسط اجاق درون ماهی تابه گرم و خمیر بدست امده را درون آن برای حدود یک دقیقه تفت بده سپس زردچوبه، فلفل قرمز و پودر گشنیز و یک قاشق غذا خوری نمک و شکر سفید را اضافه کرده و برای پنج دقیقه دیگر به هم بزن. در آخر گوجه فرنگی و آب سبزیجات را درون ماهی تابه بریز؛ فیله های ماهی را درون یک طرف مناسب فر بچین و سسی که در مرحله پیش تهیه کردی را روی آن بریز و برای حدود ۳۰ دقیقه درون فر قرار بده تا ماهی ها به آسانی با چنگال تکه شوند. قبل از سرو روی ان را با گشنیز تازه تزیین کن.
خورش ماهی کاری به سبک هندی آماده سرو شدن است.
آماده سازی این خورش لذیذ ۲۰ دقیقه، پخت آن ۳۵ دقیقه و در کل با احتساب زمان استراحت یک ساعت و ۲۰ دقیقه زمان می برد.
برای تهیه این خورش می توانی از فیله یخ زده ماهی هم استفاده کنی. همچنین اگر اهل خوراک های تند نیستی فلفل سیاه را از مواد اولیه حذف کن.

حقایق غذایی خورش ماهی کاری به سبک هندی:
انرژی کل: ۳۳۸ کیلو کالری
چربی کل: ۱۳.۵ گرم – ۲۱ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۵۶ میلی گرم – ۱۹ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
سدیم: ۲۷۱۵ میلی گرم – ۱۰۹ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پتاسیم: ۹۴۰ میلی گرم – ۲۶ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
کربوهیدرات کل: ۱۱.۶ میلی گرم – ۴ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
فیبر رژیمی: ۲.۳ گرم – ۹ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پروتئین: ۴۱.۶ گرم – ۸۳ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
قند: ۵ گرم
کلسیم: ۶۹ میلی گرم
آهن: ۲ میلی گرم
مقدار مصرف مجاز روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کیلو کالری محاسبه شده است.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید