نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذاي اصلي/ ۸ غذاي جديد و خوشمزه با مرغ

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ ۸ غذاي جديد و خوشمزه با مرغ
برترين ها/ مرغ منبع بسيار خوب پروتئين است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نياز پروتئين بدن را فراهم مي کند. افرادي که مي خواهند مقدار چربي غذاي خود را کاهش دهند، مي توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. گوشت سينه مرغ در مقايسه با ران چربي کمتري دارد. با مرغ غذاهاي متنوع و زيادي را مي توان تهيه کرد که در اينجا چند نمونه را در اختيارتان قرار مي دهيم. نکاتي درباره مرغ • گوشت مرغ بايد بوي طبيعي داشته باشد. اگر بوي مرغ غيرطبيعي باشد نشانه فاسد بودن گوشت است. • گوشت مرغ فساد تيره، پرخون يا کبود است. گوشت مرغ در اثر نگهداري در شرايط نامناسب به تدريج خاکستري و سبز رنگ مي شود که بايستي در اين مواقع از مصرف آن خودداري کرد. خوراک مرغ با سس قارچ ميزان سرو: ۴ نفر مواد لازم: سينه مرغ: ۲ عدد آرد: يک سوم پيمانه نمک: به مقدار لازم فلفل سياه تازه (پودرشده): به مقدار لازم روغن زيتون: ۲ ق س قارچ (خردشده): ۳۰۰ گرم سير (ريز خردشده): ۲ حبه کره: ۲ ق س آب مرغ: يک و يک چهارم پيمانه + يک ق س پودر آويشن: يک دوم ق چ ارگانوي خشک: يک دوم ق چ نشاسته ذرت: دو و يک دوم ق چ پنير پارمزان (رنده شده): يک سوم پيمانه خامه پرچرب: يک چهارم پيمانه برگ جعفري تازه (خردشده): ۲ ق س طرز تهيه: ۱. سينه هاي مرغ را از درازا به دو نيم برش دهيد. آرد، نمک و فلفل سياه را در ظرف مناسبي با هم مخلوط کنيد. روغن زيتون را در ظرف مناسبي روي حرارت گرم کنيد. برش هاي مرغ را ابتدا کاملا به مخلوط آرد آغشته کنيد و در روغن داغ سرخ کنيد تا طلايي و برشته شوند و سپس کنار بگذاريد. ۲. کره را در ظرف مناسبي روي حرارت گرم کنيد و قارچ و سير را در آن (حدود ۳ دقيقه) تفت دهيد تا قارچ نرم شود. ۳. يک و يک چهارم پيمانه آب مرغ را در ظرفي که مرغ را تفت داديد بريزيد. مخلوط قارچ و سير را اضافه کنيد. آويشن و ارگانو را اضافه کنيد. پس از به جوش آمدن آب مرغ حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد حدود ۴ الي ۵ دقيقه به آرامي بپزد و حجم مواد نصف شود. ۴. يک قاشق سوپ خوري آب مرغ باقيمانده را با نشاسته ذرت مخلوط کرده و به مواد اضافه کنيد. مرتب مواد را هم بزنيد. پنير پارمزان و خامه را اضافه کنيد و نمک و فلفل سياه بزنيد. مرغ را اضافه کرده و سرو کنيد. براي تزيين از برگ جعفري تازه خرد شده استفاده کنيد. ناگت مرغ مواد لازم: فيله مرغ (چرخ شده): ۳ عدد شير: به مقدار لازم تخم مرغ: ۳ عدد نان تست: نصف يک عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم پاپريکا: به مقدار لازم پودر سوخاري: به مقدار لازم روغن: براي سرخ کردن آرد: ۳ ق س طرز تهيه: ۱. نان تست را در مقداري شير قرار دهيد تا خيس بخورد. فيله مرغ چرخ شده، نان تست خيس خورده در شير، يک عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سياه و پاپريکا را با هم مخلوط کنيد. ۲. گلوله هايي از مخلوط به دست آمده را جدا کنيد و کف دست خود پهن نماييد. آنها را به آرد آغشته کنيد و سپس در دو عدد تخم مرغ کمي زده شده فرو کنيد و در آخر در پودر سوخاري بغلتانيد. ۳. روغن را در ظرف مناسبي روي حرارت گرم کنيد و ناگت ها را در روغن سرخ کنيد تا طلايي و برشته شوند. مرغ بريان معطر مواد لازم: مرغ تازه (درسته): ۱ عدد روغن مايع: به مقدار لازم ارگانوي خشک: به مقدار لازم فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم نمک: به مقدار لازم فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم سير (له شده): ۲ حبه آويشن: به مقدار لازم پاپريکا: ۲ ق چ طرز تهيه: ۱. مرغ را شسته و خشک کنيد. روغن مايع، ارگانو، فلفل قرمز، نمک، فلفل قرمز، نمک، فلفل سياه، آويشن، پاپريکا و سير له شده را در ظرف مناسبي با هم مخلوط کنيد. ۲. اين مخلوط را روي مرغ بماليد و ترجيحا تمام طول شب در يخچال قرار دهيد. پس از گذشت اين زمان مرغ را در فويل بپيچيد و حدود ۳۰ الي ۴۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۹۰ درجه سانتي گردا (۳۷۵ درجه فارنهايت) قرار دهيد. ۳. فويل را باز کنيد و مرغ را حدود ۳۰ دقيقه ديگر در فر قرار دهيد تا کاملا بپزد. کباب مرغ و آناناس مواد لازم: سينه مرغ: ۵۰۰ گرم آناناس تازه: ۱ عدد فلفل دلمه اي قرمز: ۱ عدد روغن: ۲ ق س ارگانو: ۲ ق س آويشن: دوسوم ق چ زردچوبه: دوسوم ق چ تخم گشنيز (پودر شده): يک ق چ پاپريکا: يک ق چ فلفل قرمز (پودر شده): يک سوم ق چ برگ جعفري تازه (ريز خرد شده): دو ق س سير (له شده): دو حبه نمک: به مقدار لازم فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم طرز تهيه: ۱. سينه مرغ را به ابعاد کوچک برش دهيد. آناناس و فلفل دلمه اي را نيز به ابعاد کوچک برش دهيد. ۲. تمامي چاشني ها، برگ جعفري ريز خرد شده و سير له شده را با هم مخلوط کنيد. روغن را اضافه و مخلوط کنيد. مرغ و مخلوط را در ظرف مناسبي با هم کاملا مخلوط کنيد. روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و حداقل يک ساعت (ترجيحا از شب قبل) در يخچال قرار دهيد تا مرغ مزه دار شود. ۳. سيخ هاي چوبي را چند ساعت قبل از به سيخ کشيدن مرغ در آب قرار دهيد تا خيس بخورند. مرغ، آناناس و فلفل دلمه اي را به سيخ کشيده و گريل کنيد. مي توانيد آن ها را حدود ۲۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزند. ۴. همچنين مي توانيد سيخ هاي کباب را حدود ۲۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد (۴۰۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد تا کباب شوند. نکاتي درباره مرغ: • پوست مرغ داراي مقدار زيادي چربي اشباع است و به همين دليل قبل از پخت بايد پوست آن را کاملا جدا کرد. • براي مزه دار کردن گوشت مرغ آن را در مخلوط ماست، پياز، آّبليمو، سرکه بالزاميک، سويا سس، چاشني ها و... قرار دهيد. ساندويچ فاهيتاي مرغ ميزان سرو: ۴ نفر مواد لازم: سينه مرغ (بدون پوست و استخوان): ۷۰۰ گرم فلفل قرمز (پودر شده): ۲ ق چ زير (پودر شده): يک و يک دوم ق چ پاپريکا: يک ق چ تخم گشنيز: يک دوم ق چ نمک: به مقدار لازم فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم فلفل دلمه اي قرم: ۱ عدد فلفل دلمه اي سبز: ۱ عدد فلفل دلمه اي زرد: ۱ عدد پياز: ۱ عدد سير (ريز خرد شده): ۱ حبه روغن زيتون: ۳ ق س آب ليموي شيرازي تازه: ۲ ق س برگ گشنيز (خرد شده): ۳ ق س نان تورتيا: ۸ عدد طرز تهيه: ۱. ابتدا دماي فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد (۴۰۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد و سيني فر را با اسپري روغن چرب کنيد. فلفل قرمز، زيره، پاپريکا، تخم گشنيز، نمک و فلفل سياه را در ظرف مناسبي با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد ۲. فلفل دلمه اي و پياز را باريک برش داده و در سيني فر پخش کنيد. مرغ را به ابعاد کوچک برش دهيد و روي فلفل ها قرار دهيد. سير ريز خرد شده و مخلوط چاشني ها را اضافه کنيد روغن زيتون را روي مواد بريزيد و به خوبي مخلوط کنيد. ۳. سيني را حدود ۱۸ الي ۲۵ دقيقه در فر از قبل گرم شده قرار دهيد تا سبزيجات نرم شوند و مرغ کاملا بپزد (پس از گذشت نيمي از زمان پخت، مواد را مخلوط کنيد). نان هاي تورتيا را در فويل بپيچيد و در ۵ دقيقه آخر پخت مواد را در فر قرار دهيد تا گرم شوند. ۴. آب ليمو ترش را روي مخلوط مرغ بريزيد و برگ گشنيز خرد شده را روي آن بپاشيد. در صورت نياز نمک و فلفل سياه را اضافه کنيد. مخلوط مرغ را در نان هاي تورتيا سرو کنيد. چيکن لقمه پنيري مواد لازم: فيله مرغ: ۲ عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم پاپريکا: دو ق چ پودر سوخاري: يک پيمانه پودر نارگيل: يک دوم پيمانه تخم مرغ (کمي زده شده): ۲ عدد طرز تهيه: ۱. فيله هاي مرغ را به ابعاد کوچک برش دهيد، روي آنها نمک، فلفل سياه و پاپريکا بپاشيد. پودر سوخاري و پودر نارگيل را با هم مخلوط کنيد. ۲. تکه هاي مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمي زده شده فرو کنيد و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگيل بغلتانيد و در سيني فر پوشيده شده با کاغذ روغني بچينيد. ۳. آنها را حدود ۱۵ الي ۲۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد (۴۰۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد و هر از گاهي آنها را برگردانيد تا طلايي و برشته شوند. مرغ گريل شده با سالساي آووکادو ميزان سرو: ۴ نفر مواد لازم: سينه مرغ (بدون پوست و استخوان): ۴ عدد پوست ليمو سنگي (رنده شده): يک ق س آب ليموي شيرازي تازه: يک سوم پيمانه روغن زيتون: يک چهارم پيمانه (مقداري براي چرب کردن گريل) عسل: يک و يک دو ق چ برگ گشنيز (خرد شده): يک سوم پيمانه سير: ۳ حبه نمک: به مقدار لازم فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم مواد لازم سالسا: آووکادو (نگيني خرد شده): يک و نيم عدد گوجه فرنگي (خردشده): ۲ عدد پياز قرمز (خرد شده): يک دوم پيمانه سير (ريز خرد شده): ۱ حبه آب ليمو شيرازي تازه: يک ق س نمک: به مقدار لازم فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم طرز تهيه: ۱. سينه هاي مرغ را در ميان سلفون قرار داده و با استيک کوب روي آنها بکوبيد تا نرم شوند. پوست رنده شده ليمو، آب ليمو شيرازي، روغن زيتون، عسل، برگ گشنيز، سير ريز خرد شده، نمک و فلفل سياه را در ظرف مناسبي با هم مخلوط کنيد. ۲. سينه هاي مرغ و اين مخلوط را در کيسه زيپ کيپ بريزيد و به خوبي تکان دهيد تا مواد مخلوط شوند. کيسه را حدود ۲ الي ۴ ساعت در يخچال قرار دهيد تا مرغ مزه دار شود. ۳. گريل را گرم کنيد و آن را با مقداري روغن زيتون چرب کنيد. مرغ مزه دار شده را در گريل کباب کنيد. سالسا را روي مرغ بريزيد و مقداري برگ گشنيز خرد شده بپاشيد و سرو کنيد. طرز تهيه سالسا: آووکادو، گوجه فرنگي، پياز، سير و آب ليموترش را در ظرف مناسبي با هم مخلوط کنيد و نمک و فلفل سياه بزنيد. نکاتي درباره مرغ: • سطح بالايي از ويتامين B۳ که به آن نياسين نيز مي گويند در گوشت مرغ موجود است که از بيماري هاي ناشي از افزايش سن جلوگيري مي کند. • براي معطر کردن مرغ در هنگام پخت مي توانيد از چند برگ سبزي معطر مانند ترخان، نعناع، برگ بو يا رزماري استفاده کنيد. رول سوخاري مرغ و ژامبون مواد لازم: فيله مرغ: ۳ عدد ژامبون: ۳ ورقه پنير چدار: ۳ ورقه تخم مرغ (کمي زده شده): يک عدد پودر سوخاري: ۲ پيمانه روغن: براي سرخ کردن نمک: به مقدار لازم فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم سير (له شده): ۲ حبه پاپريکا: به مقدار لازم طرز تهيه: ۱. با استيک کوب روي فيله هاي مرغ بکوبيد تا پهن شوند. سير له شده را روي فيله هاي مرغ بماليد و نمک و فلفل سياه بزنيد و پاپريکا بپاشيد. ۲. روي هر يک از فيله ها يک ورقه ژامبون و يک ورقه پنير قرار دهيد و آنها را رول کنيد. رول هاي مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمي زده شده فرو کنيد و سپس در پودر سوخاري بغلتانيد. ۳. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنيد تا طلايي و برشته شوند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره