ذائقه ها/ پيراشکي بروکلي؛ طعمي که همه مي پسندند
منودليار/ واي واي آقا امروز با طرز تهيه يک مدل پيراشکي لقمه اي ديگر آمده ام که شايد به نظرت جذاب نباشد اما طعم آن خيلي باحال است. پيراشکي بروکلي يک غذا يا پيش غذاي پرطرفدار است که مي تواند با کمي تغيير براي گياه خواران عزيز و دلبر هم مناسب باشد. کلا پيراشکي جزو غذا هاي خوش خوراک بوده و خيلي هم براي حمل کردن و داخل کيف گذاشتن مناسب است؛ براي زمان هايي که تا کله ات کار داري و در خانه يا رستوران نيستي که با آرامش و يک موسيقي ملو و چند عدد شمع وارمر غذا نوش جان کني. البته اين را هم بگويم که دستور امروز ما فقط شامل سبزيجات نيست و قطعا مي تواند نظر تو را هم جلب کن. پس برويم با هم ببينيم مواد لازم براي تهيه پيراشکي بروکلي چه چيز هايي هستند. چي لازم دارم: ۱ بسته خمير هزار لا يا خمير مخصوص پيراشکي ۳/۴ پيمانه ژامبون يا کوکتل خرد شده ۱/۲ پيمانه پنير چدار رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۳/۴ پيمانه سر گل کلم بروکلي پخته شده نمک و فلفل سياه به ميزان دلخواهت چطور بپزم: براي درست کردن اين غذا يا پيش غذاي پرطرفدار ابتدا فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد روشن کن تا گرم شود. اگر از خمير پيراشکي استفاده مي کني که هيچي فقط از فريزر بگذار بيرون تا کمي يخ آن آب شود و سپس آماده استفاده است اما اگر از خمير هزار لا استفاده مي کني آن را با وردنه باز کن و به ۴ قسمت مساوي تقسيم کن. هر قسمت را دايره کن، آن را پهن کرده و رويش را با به سس کچاپ آغشته کن. يک کاسه متوسط بردار و کوکتل هاي خرد و سرخ شده (يا ژامبون خرد شده) را همراه بروکلي، پنير چدار، نمک و فلفل با هم مخلوط کن. کمي از اين مواد روي خمير هاي باز شده بريز و سپس دو لبه خمير را روي يکديگر قرار بده. مي تواني با انگشت کمي لبه هاي خمير را مرطوب کني تا خوب به يکديگر بچسبند. حالا لبه پيراشکي را به صورت مارپيچ بپيچان يا با يک چنگال آن را روي هم پرس کن. يک کاسه کوچک بردار تخم مرغ را خوب هم بزن و با کمک قلمو روي پيراشکي ها بزن. آن ها را داخل سيني فر که کف آن را کاغذ روغني انداخته اي بچين و به مدت ۱۵ دقيقه داخل فر قرار بده تا رويشان طلايي شود. حالا پيراشکي هاي طلايي و دلبر ما آماده است مي تواني آن را با سس هاي دلخواهت نوش جان کني.