آلوي شکلاتي؛ دسر جذاب تابستاني
فوت و فن/ اين آلوهاي خوشمزه شکلاتي را خيلي دوست خواهيد داشت. خوردن آنها طعم ترش آلو و شيريني شکلات را با هم دارد که بسيار دوستداشتني است. تعداد: ۲۰ تا ۲۲ عدد زمان تهيه: يک ساعت و ۱۵ دقيقه زمان خنک شدن: ۲ ساعت چي لازم دارم: ۲۰ تا ۲۲ عدد آلوي خشک يک پيمانه آب پرتقال ¼ پيمانه کره آب شده ¼ پيمانه شورباي ذرت ۲ ۲/۳ پيمانه پودر قند ۲۲۵ گرم روکش شکلاتي ۲۲۵ گرم شکلات شيري خرد شده ۲۲۵ گرم شکلات نيمه تلخ خرد شده چطور بپزم: آلوها را در کاسه متوسط بريزيد. آب پرتقال را روي آن بريزيد. روي کاسه در بگذاريد و يک شب تا صبح کنار بگذاريد تا خيس بکشند. آلوها را به مدت دو ساعت روي دستمال حولهاي قرار دهيد تا کاملا خشک شوند. سپس، در يک کاسه متوسط، کره و شورباي ذرت را با يکديگر مخلوط کنيد. پودر قند را اضافه کنيد. آنها را هم بزنيد تا يکدست شوند. حدود يک قاشق غذاخوري از مخلوط پودر قند را دور آلوها بگيريد. آنها را به مدت ۱ تا ۴ ساعت در يخچال قرار دهيد تا سفت شوند. در يک کاسه متوسط، روکش شکلاتي و شکلات نيمه تلخ را روي حرارت ملايم آب کنيد. آنها را مرتب هم بزنيد. يک لايه کاغذ روغني روي سيني بزرگي قرار دهيد. با کمک چنگال، آلوها را درون مخلوط شکلات آب شده فرو کنيد و روي کاغذ روغني قرار دهيد. مطمئن شويد که شکلات اضافه گرفته شده است و از آلوها نميچکد. .قتي همه آلوها آماده شدند آنها را درون سيني بچينيد و دوباره يک تا دو ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد. يک سيني ديگر را با کاغذ روغني بپوشانيد و کنار بگذاريد. حدود ۲/۳ از شکلات شيري را در کاسه کوچکي بريزيد و آن را به مدت ۱٫۵ دقيقه در مايکروفر با قدرت ۳۰ درجه قرار دهيد. هنگامي که شکلاتها آب شدند، بقيه آنها را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا يکدست شوند. در صورت لزوم، ۱۰ ثانيه ديگر آنها را حرارت دهيد تا کاملا آب شوند. دوباره آلوهاي سفت شده را درون مخلوط شکلات شيري فرو کنيد، شکلات اضافه را بگيريد و روي سيني بچينيد و کنار بگذاريد. اين شکلاتهاي خوشمزه را ميتوانيد به مدت يک ماه در يخچال نگهداري کنيد. ارزش غذايي: کالري: ۲۶۳ چربي: ۱۱ گرم کلسترول: ۶ گرم کربوهيدرات: ۳۷ گرم فيبر: ۱ گرم قند: ۲۴ گرم پروتئين: ۱ گرم آهن: ۱ گرم پتاسيم: ۱۱۱ ميليگرم کلسيم: ۱۰ ميليگرم سديم: ۲۱ ميليگرم