برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

جامبو با مرغ مخصوص کدبانوهايي خوش سليقه

منبع
غذالند
بروزرسانی
جامبو با مرغ مخصوص کدبانوهايي خوش سليقه
غذالند/ جامبو با مرغ يا پاستا شلز نوعي پاستا خوشمزه است که ظاهري شبيه به پاستا شکم پر دارد. اين غذاي بانمک مناسب تولدها، مهماني ها و جشن هاي خانوادگي است. مواد اوليه براي تهيه جامبو مرغ، پاستاي صدفي بزرگ، مرغ، اسفناج، ادويه ها و سبزيجات دلخواه است. اين مدل پاستا را مي توانيد با هر خوراکي تازه و ارگانيگي که دوست داشتيد پر کرده و روي آن را با پنير بپوشانيد. چند دقيقه در فر بگذاريد و سپس همراه با سس، سالاد و نوشيدني ميل کنيد. سس مخصوص جامبو با مرغ براي خوشمزه تر کردن جامبو با مرغ بايد از سس مارينارا استفاده کنيد. وقتي اين سس به خرد پاستا و محتويات آن برود عطر و بوي خاصي بلند مي کند که اين غذا را لذيذتر از آنچه که هست مي کند. براي درست کردن يک سس مخصوص جامبو با مرغ کافي است ۴ تا ۵ عدد گوجه فرنگي بزرگ را داخل مخلوط کن قرار داده و پوره کنيد. سپس آن ها را همراه با يک قاشق غذاخوري روغن زيتون سرخ کرده و با پياز سرخ شده و يک قاشق مربا خوري سير تفت بدهيد. به سس اجازه غليظ شدن بدهيد و سپس کمي سبزي معطر به آن بيفزاييد. سس مارينارا خوش عطر شما آماده است. فوت و فن تهيه پاستا و ماکاروني اگر خيلي در خوب درآوردن پاستا جامبو با مرغ ماهر نيستيد حتما به توصيه هاي زير عمل کنيد: ۱- پاستا را زير ده دقيقه بجوشانيد. ۲- براي درست کردن سس مخصوص ماکاروني مي توانيد يک قاشق غذاخوري از آب نمک ماکاروني پخته شده را به آن اضافه کنيد. ۳- بعد از مخلوط کردن سس با ماکاروني يک قاشق ديگر از آب شور ماکاروني و پاستا به آن بيفزاييد. ۴- مي توانيد به جاي افزودن نمک يک قاشق غذاخوري آبليموي ارگانيک به آب پاستاي در حال پخت بيفزاييد. ۵- براي افزايش سديم غذا در هنگام سرو کمي پودر آويشن و ريحان خشک شده روي آن بريزيد. ۶- براي اينکه رشته هاي ماکاروني و پاستا به يکديگر نچسبند بايد از يک قابلمه بزرگ استفاده کنيد و به اندازه کافي در آن آب بريزيد تا ماکاروني و پاستا فضاي کافي براي چرخش آزادانه و پخت را داشته باشد. اگر جامبو با مرغ مخصوص را درست کرديد و دوست داشتيد حتما براي ما کامنت بگذاريد و از رمز و راز خوشمزه کردن غذايتان بگوييد. مواد لازم پاستا صدفي : حدود 18 عدد يا 450 گرم پنير ريکوتا : 400 گرم پنير پارمزان رنده شده : 1/4 فنجان تخم مرغ : 1 عدد اسفناج درشت خرد شده : 2 فنجان مرغ پخته و خرد شده : 1 فنجان پنير پيتزا : 2 فنجان سس مارينارا : 3 فنجان نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم آويشن : به مقدار لازم مراحل پخت مرحله 1 فر را روي 176 درجه سانتيگراد قرار دهيد. مرحله 2 پاستا را طبق دستور روي بسته به مدت 10 دقيقه در آب جوش بپزيد تا آل دنته شود. مرحله 3 سپس با آب سرد آبکشي کنيد و کنار بگذاريد. مرحله 4 تخم مرغ را در کاسه اي بشکنيد و کمي هم بزنيد. مرحله 5 سپس پنير ريکوتا، پنير پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنيد و با هم ترکيب کنيد. مرحله 6 يک ظرف مستطيلي پيرکس يا سراميک آماده کنيد. مرحله 7 1 فنجان از سس مارينارا را کف ظرف بريزيد. مرحله 8 حدود 2 قاشق غذاخوري از ترکيب ريکوتا را داخل هر پاستا بريزيد.(عکس هاي موجود در بالاي صفحه) مرحله 9 پاستاهاي صدفي را داخل ظرف روي سس ها بچينيد. مرحله 10 باقيمانده سس مارينارا را روي پاستاها بريزيد. مرحله 11 روي ظرف را با فويل بپوشانيد. مرحله 12 سپس ظرف را به مدت نيم ساعت داخل فري که از قبل گرم شده قرار دهيد. مرحله 13 بعد از نيم ساعت فويل را از روي ظرف برداريد. مرحله 14 روي پاستاها پنير پيتزا بپاشيد و بدون فويل به مدت 5 الي 10 دقيقه بپزيد تا پنير کاملا آب شود. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره