گول اسم گل کلم پلو را نخوريد!
غذالند/ گل کلم پلو اسمش غلط انداز است و قطعا فکر مي کنيد که در اين غذا از برنج استفاده مي شود اما بايد بگوييم خير اين غذا يکي از غذاهاي مردم شرق آسيا مي باشد که در واقع گل کلم خورد شده و ريز شده جايگزين برنج مي باشد. افراد همواره با مصرف پلو ها خود را در معرض افزايش وزن مي بينند؛ اما اين پلو يک غذاي رژيمي خوشمزه است که پيشنهاد مي کنيم حتما تهيه کنيد. گل کلم پلو از دسته پلوهاي تهيه شده با دستور پخت آسان است که در گروه پلوهاي رژيمي نيز قرار مي گيرد. مواد لازم براي تهيه گل کلم پلو را مي توانيد به راحتي از بازار خريداري کرده و با در اختيار داشتن اين دستور پخت ساده به تهيه غذا مشغول شويد. ناگفته نماند که در صورت موجود نبودن گل کلم مي توانيد از انواع کلم ها همچون بروکلي نيز استفاده کنيد. اين غذا نسبت به ديگر انواع پلوها از چربي و کالري کمتري برخوردار است. کلم پلو از خوش مزه ترين انواع پلو ها است که مي توان آن را در وعده شام و يا ناهار ميل کرد. بعلاوه اين غذا را در وعده هاي سحر و افطار در ماه رمضان نيز به دليل هضم مناسب و خاصيت سير کنندگي اش مي توان ميل کرد. گل کلم را مي توان به صورت خام نيز به مصرف رساند اما بهتر است که آنها را بخار پز کرده و يا بپزيد؛ زيرا در صورت بخار پز کردن مواد معدني و ويتامين موجود درآن همچنان باقي مانده و از بين نمي رود. مصرف گل کلم در انواع غذاها به ويژه براي کودکان که در سن رشد هستند توصيه شده است. گل کلم، سرشار از فيبر است و به دليل فيبر فراوان است که هضمي مناسب دارد. از خواص و فوايد موجود در گل کلم مي توان به استحکام استخوان ها، بهبود حافظه، هضم سريع، جلوگيري از يبوست و عملکرد بهتر معده اشاره کرد. از انواع ديگر پلو نيز مي توان به : پلو پيازچه با مرغ ، پلو فلفل دلمه اي ، زيره پلو و برنج ليمو ترش اشاره کرد. مواد لازم گل کلم خام :500 گرم فلفل دلمه اي: 2 عدد سبزي ريحان: 100 گرم سينه مرغ: 1 عدد پياز داغ : 1 قاشق غذاخوري ليموترش:1 عدد پودر پاپريکا: 1 قاشق چاي خوري نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم زرچوبه : به مقدار لازم مراحل پخت مرحله 1 ابتدا سينه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنيد. مرحله 2 سپس آنها را با پياز داغ، فلفل، نمک، پودر پاپريکا و زردچوبه در قابلمه اي بگذاريد تا سرخ شده و تغيير رنگ دهند. مرحله 3 حال آبليمو و کمي آب را به مرغ اضافه کرده و در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد تا بپزد. مرحله 4 وقتي مرغ آماده شد، گل کلم هايي را که از قبل شسته ايد و خرد کرده ايد داخل غذا ساز بگذاريد تا پودر شوند.( مي توان گفت پلو اين غذا را در اين مرحله آماده مي کنيد.) مرحله 5 مي توانيد گل کلم را به همين شکل سرد شده و پس از خرد شدن به غذا افزوده و يا آن را همراه با ادويه و چاشني هاي ديگر سرخ کرده و بعد به غذا اضافه کنيد. مرحله 6 اگر از روش دوم استفاده کرديد ،در اين صورت بايد مرغ ها را از قابلمه در آورده و گل کلم را همراه فلفل دلمه اي خرد شده و کمي نمک داخل همان قابلمه بگذاريد تا گرم شوند( دقت کنيد که کلم ها بيش از حد پخته نشوند در حد تفت کافيست.) مرحله 7 بعد از گرم شدن مي توانيد دو مواد را با يک ديگر مخلوط کرده و غذا اماده است. مرحله 8 مي توانيد با ريحان هاي خورد شده غذاي خود را تزيين کنيد.