2 سس آسان براي طعم دادن به غذاها
خراسان/ دو سس را معرفي مي کنيم سس گياهي يا وگان
مواد لازم
نمک – کمي
آب ليمو – کمي (حداقل ۳ ميلي ليتر)
شير سويا – يک چهارم فنجان
روغن زيتون – نصف فنجان
طرز تهيه
شير سويا و آب ليمو را داخل مخلوطکن بريزيد. مواد را هم زده و به تدريج روغن را اضافه کنيد.
در نهايت، به مخلوط به دست آمده، کمي نمک بيفزاييد.
داخل شيشه بريزيد و در عرض سه روز مصرف کنيد.
سس فلفل تند يا چيلي
مواد لازم
فلفل قرمز- 6 عدد
آب - يک ليوان
شکر - 2 قاشق مرباخوري
سرکه سيب - يک قاشق غذاخوري
نمک - يک دوم قاشق چاي خوري
طرز تهيه
فلفل هاي تازه را بشوييد و کلاهک آن را جدا آماده کنيد. دانه هاي داخل فلفل را بيرون بياوريد و فلفلها را خرد کنيد و به همراه يک ليوان آب داخل قابلمه بريزيد و با در بسته و شعله ملايم بگذاريد تا بپزد تا وقتي که خوب نرم شود.با مخلوط کن دستي فلفلها را به حالت پوره درآوريد (آب آن را جدا نکنيد). از صافي درشت رد کنيد و داخل ظرف شيشه اي بريزيد. هيچ پوست يا دانه فلفلي باقي نماند. به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سيب و فلفل قرمز (به هر ميزان که دوست داريد تند شود) اضافه کنيد و آن را به خوبي هم بزنيد.سس را در شيشه اي در بسته، داخل يخچال نگهداري کنيد.