طرز تهيه کيک عروسکي گوسفند
ستاره/ روز دهم ماه قمري ذي الحجه، مصادف با عيد قربان از گراميترين اعياد مسلمانان است که به ياد ابراهيم و فرزندش اسماعيل، توسط بسياري از مسلمانان جشن گرفته ميشود. بسياري از جوانان، روز يا شب اين عيد بزرگ را براي برگزاري جشن ازدواج خود انتخاب ميکنند تا علاوه بر برپايي جشن عروسي، عيد قربان را نيز گرامي بدارند. به جز قربانيکردن گوسفند، نذريدادن و انجام اعمال ويژه عيد قربان، بسياري از افراد با برپايي سفرههاي دعا و جشنهاي خانگي نيز اقدام به گراميداشت اين عيد فرخنده مينمايند و با تزييناتي خاص، اين عيد را جشن ميگيرند. يکي از اين تزيينات خاص، پخت کيک عيد قربان يا کيک عروسکي به شکل گوسفند براي جشن عيد قربان ميباشد که کاري جالب توجه و منحصر بفرد است. در اينجا ما قصد داريم طرز تهيه کيک عيد قربان را به روشي خاص و بسيار ساده به شما آموزش دهيم و اميدواريم بتوانيد از ايده پخت اين کيک و تزيين آن استفاده کرده و امسال حتما آن را امتحان کنيد. براي اين کار شما به دو عدد کيک اسفنجي گرد نياز داريد که ميتوانيد با هر دستوري که دوست داريد آنها را تهيه کرده و ادامه کار را از اينجا دنبال کنيد. در غير اين صورت کيک اسفنجي را به روش زير تهيه کنيد: مواد لازم براي تهيه کيک عيد قربان (کيک اسفنجي ساده 6 تخم مرغي): تخم مرغ 6 عدد آرد 150 گرم شکر 150 گرم آب جوش 1/4 پيمانه کرم تارتار 1/4 ق چايخوري وانيل 1/4 ق چايخوري بيکينگ پودر 1/2 ق چايخوري طرز تهيه کيک عيد قربان (کيک اسفنجي ساده 6 تخم مرغي): براي تهيه کيک عيد قربان به روال هميشگي پخت انواع کيک بايد قبل از هرکاري، فر را روشن کرده و دماي آن را روي 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتيگراد تنظيم نماييد. دو قالب گرد 22 سانتي انتخاب کرده و کف آنها کاغذ روغني بيندازيد. حالا زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا کنيد. زرده تخممرغ، آبجوش و نيمي از شکر را با همزن خوب بزنيد تا کاملا سفيد و کشدار شود. سفيده تخممرغ، مابقي شکر و کرم تارتار را با همزن بزنيد تا جايي که از کاسه برنگردد. مواد خشک را با يکديگر الک کنيد. در اين مرحله مقداري از سفيده فرم گرفته و آرد را به ظرف زرده اضافه کنيد و به کمک ليسک به صورت دوراني مخلوط نماييد. مابقي مواد را هم در چند مرحله متناوب ا اضافه کنيد و به صورت دوراني از زير به رو مخلوط کنيد. مواد را به دو قسمت مساوي تقسيم کرده و هريک را در يکي از قالبهايي که آماده کردهايد بريزيد. قالبها را به مدت 30 تا 45 دقيقه با دماي 180 درجه سانتيگراد در فر بپزيد. وقتي کيکها پخته شدند، اجازه دهيد کمي خنک شوند و بعد به سراغ ادامه کار برويد. نکاتي درباره تهيه کيک اسفنجي: الک کردن آرد باعث هوادهي به آن شده و با کيفيت کيک ارتباط مستقيم دارد در نتيجه بهتر آن است که آرد را 3 مرتبه الک کنيد. به ازاي هر تخم مرغ 60 گرمي براي کيکهاي حجيم 30 گرم آرد و 25 گرم شکر ميريزيم. بهترين ظرف براي خنک شدن کيک همان قالبي است که کيک در آن پخت شده است. در صورتي که کرم تارتار در دسترس نبود ميتوانيد آب ليموي تازه را جايگزين آن کنيد. در صورت تمايل ميتوانيد با اضافه کردن 1 تا 2 قاشق سوپخوري پودرکاکائو به آرد، کيک اسفنجي شکلاتي داشته باشيد البته در نظر داشته باشيد که به ازاي هر قاشق پودرکاکائو از مقدار آرد سفيد خود کم کنيد. حالا به سراغ تزيين کيک عيد قربان ميرويم: مواد لازم براي تزيين کيک عيد قربان: خامه فرمگرفته 250 گرم مارشمالو بزرگ 15 عدد ژله بريلو براي تزيين آموزش تزيين کيک : هر دو کيک را بعد از خنکشدن از قالبها خارج کرده و يکي از آنها را روي سطح کار قرار دهيد. مقداري از خامه فرم گرفته را با ليسک روي آن بماليد و کامل سطح کيک را با خامه بپوشانيد. کيک دوم را روي کيک اول قرار داده و تمام سطح هر دو کيک را خامهکشي کنيد. وقتي خامهکشي تمام شد، 15 عدد مارشمالو سفيد را ابتدا از عرض نصف کرده و مطابق تصوير دور کيک قرار دهيد. دو عدد از مارشمالوها را داخل شکر صورتي زده و کمي با دست فشار دهيد. اين دو عدد مارشمالوي صورتي را در نقطهاي قرار دهيد که شبيه به گوش گوسفند بشود. وسط کيک را با قيف و مقدار خيلي کميژله بريلو قهوهاي يا مشکي دهان و چشم بکشيد. با ژله بريلو صورتي نيز، يک بيني کوچک براي گوسفندتان بگذاريد و تمام.