آخرین خبر/ در این ویدئو با نحوه پخت مرغ تنوری آشنا می شوید.
مواد لازم:
ران مرغ: ۸-۶ تکه
دوغ کفیر: ۱ پیمانه
سیب زمینی: ۷-۵ عدد
گوجه: ۵ عدد
روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
تخم آفتاب گردان: ۱ پیمانه
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل: به میزان لازم
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را با روغن و ادویه دلخواه مثل نمک، فلفل و آویشن یا پاپریکا مزه دار کنید و برای سس روی مرغ ها کفیر، پاپریکا، نمک، فلفل و سیر با هم مخلوط کرده و گوجه، فلفل دلمه ای و تخم آفتابگردان رو اضافه کنید و در فر با دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه بپزید و ۵-۳ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی شود.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید