ترشي قارچ؛ با صرف 15 دقيقه براي 4 فصل ترشي داشته باشيد
سایز متن
الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد!http://akhr.ir/5551105
۳.۸K
۲
ايران کوک/ يکي از انواع ترشي خوشمزه ترشي قارچ است. قارچ از جمله مواد غذايي است که به دليل خواص زيادي که دارد در انواع ترشي از آن استفاده مي شود. اما اين ترشي ماده ي اصلي آن قارچ است. يکي از نکته هاي مثبت در مورد اين ترشي آن است که مي توان آن را در تمام فصول سال تهيه کرد. قارچ خوراکي خوشمزه اي است که خواص بسيار دارد. اين خوراکي کلسترول و چربي ندارد و مقدار کربوهيدرات آن کم است. در نتيجه مقدار قابل توجهي پروتئين کم چرب به بدن مي رساند. اين خوراکي خوشمزه حاوي مقدار زيادي فيبر و آنزيم بوده و به کاهش سطح کلسترول کمک مي کند. قارچ در پيشگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي مانند حمله ي قلبي، تصب شرايين و سکته موثر است. کساني که کم خوني دارند هميشه احساس خستگي کرده و معمولا عملکرد سيستم عصبي شان کاهش مي يابد. قارچ سرشار از آهن است و به سلامتي و افزايش قدرت افراد کمک مي کند. از ديگر خواص قارچ مبارزه با ديابت است. قارچ به عنوان ماده اي کم انرژي براي افراد ديابتي در نظر گرفته مي شود. همچنين چربي و کلسترول نداشته و در عين حال سرشار از پروتئين، مواد معدني، ويتامين، فيبر و آب است. با توجه به خواص قارچ با ما همراه شويد تا با طرز تهيه ترشي قارچ آشنا شده و اين ترشي خوشمزه را در کنار غذا مي کنيد.
چي لازم دارم:
قارچ کوچک 1 کيلوگرم
سرکه 1 و ½ پيمانه
سير 5 حبه
سبزيجات معطر (نعنا، ترخون، گشنيز و ريحان) به ميزان لازم
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
آب 1 و ½ پيمانه
نمک 1 قاشق غذاخوري
شکر 1 قاشق غذاخوري
چه جوري درست ميشه:
1- قارچ هاي کوچک را انتخاب کنيد، آن ها را بشوييد و در قابلمه بريزيد.
2- قارچ ها را همراه آب و کمي آب ليمو به مدت 5 دقيقه بجوشانيد. سپس آن ها را آبکشي کرده و اجازه دهيد کاملا آبگيري شوند.
3- 1 و ½ پيمانه آب را به همراه فلفل سياه، نمک و شکر را روي شعله قرار دهيد تا کاملا حل شوند. سپس شعله را خاموش کنيد و بعد از آن که کمي خنک شد سرکه را به آن اضافه کنيد.
4- سيرها و سبزي هاي خرد شده را داخل شيشه ترشي بيندازيد. سپس قارچ ها را به آن ها اضافه کرده و ترکيب آب و سرکه را روي آن بريزيد تا سطح آن را پوشش دهد.
5- در ترشي را سفت ببنديد تا هوا داخل آن نرود و به مدت يک هفته داخل يخچال قرار دهيد.
6- بعد از يک هفته ترشي قارچ آماده است و مي توانيد آن را ميل کنيد.
نکات کليدي تهيه ترشي قارچ
– مدت زمان مصرف اين ترشي کوتاه است و بيشتر از چهار هفته نمي توان از آن استفاده کرد. لذا سعي کنيد به مقدار کم اين ترشي را درست کنيد.
– همانطور که ذکر شد اين ترشي به روش هاي گوناگون تهيه مي شود. مي توانيد قارچ ها را ورقه ورقه کنيد و داخل شيشه بريزيد.
– طرز تهيه ترشي قارچ با گوجه نيز متداول است و براي تهيه آن مي توانيد چند عدد گوجه گيلاسي يا گوجه هاي خرد شده به آن اضافه کنيد.
– به جاي سرکه سفيد مي توانيد از سرکه بالزاميک استفاده کنيد.
– استفاده از رب انار در اين ترشي نيز مي تواند ترشي قارچ خوشمزه اي به شما بدهد.
– مي توانيد به ترشي قارچ لوبيا سبز نيز اضافه کنيد و از خواص ترشي لوبيا سبز نيز بهره مند شويد.
– استفاده از آبليمو هنگام جوشاندن قارچ ها باعث مي شود. قارچ ها سياه نشوند.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد