چی بپزم/ مواد لازم

عدس: 200 گرم
بلغور گندم: 200 گرم
پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
سیب ‏زمینی: 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
نعنا داغ برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه
عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود
سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید
بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید
سپس سیب ‏زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود
بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید