غذاي اصلي/ اين خورشت تابستاني را از دست ندهيد
سرزمين غذا/ خورش لوبيا سبز و گوشت يکي از خوشمزه ترين خورش هاست که در فصل تابستان مي توانيد تهيه کنيد. اين خورش خوشمزه را مي توانيد در وعده ناهار و يا شام ميل کنيد. از لوبيا سبز که از محصولات و سبزيجات فصل تابستان است مي توانيد در خورش ها، خوراک ها و همچنين پلو ها استفاده کنيد. با خرد کردن لوبيا سبز به اندازه هاي مناسب و نگهداري آن در فريزر مي توانيد در ديگر فصول سال نيز اين ماده غذايي پر خاصيت و فيبردار را استفاده کرده و از ارزش تغذيه اي آن برخوردار شويد. ترکيب لوبيا سبز با گوشت ، عطر و طعم خاصي به اين خورش مي بخشد . لوبيا سبز در برنامه غذايي افراد جايگاه ويژه اي دارد و داراي امگا ۳ و ويتامين هايي از جمله ويتامين K و نيز آنتي اکسيدان مي باشد که در درمان بيماري هايي از جمله رفع خطر بيماري هاي قلبي عروقي، افزايش سوخت و ساز بدن، کاهش قند خون و کاهش وزن مفيد مي باشد. لوبيا سبز که خود به اندازه گوشت داراي آهن است بهترين منبع براي درمان کم خوني محسوب مي شود. کودکان و شايد افراد زيادي که تمايل به مصرف لوبيا سبز نداشته باشند مي توانند با ميل کردن اين خورش، طعم اين ماده غذايي را به راحتي بپذيرند. رنگ سبز لوبيا سبز و بدون شک خواص آن از علل مهم استفاده از اين ماده در غذاها به ويژه غذاهاي مناسب رشد کودکان مي باشد. گوشت که منبع تامين پروتئين به شمار مي آيد را مي توان در خورش ها و خوراک ها به صورت کباب شده، پخته و يا تفت داده شده مصرف کرد. چي لازم دارم: گوشت گوسفند: 500 گرم لوبيا سبز : 500 گرم گوجه فرنگي: 2 عدد سير رنده شده: 2 حبه پياز :1 عدد (ژولين شده) آبغوره: 2 قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپ خوري روغن سرخ کردني: به مقدار لازم نمک : به ميزان لازم فلفل سياه: به ميزان لازم زردچوبه : به ميزان لازم آويشن : به ميزان لازم چطور بپزم: مرحله 1 در اولين بخش از آشپزي گوشت را به قطعات مربع و مناسب خرد کنيد. مرحله 2 سپس لوبيا سبز را نيز شسته و آنها را خرد کنيد. مرحله 3 پيازها را به صورت خلال شده خرد کرده و آنها را درتابه اي از روغن روي شعله بگذاريد و به خوبي تفت دهيد تا تغيير رنگ پيدا کنند. مرحله 4 بعد از طلايي شدن پيازها، گوشت و لوبيا سبز را درون تابه ريخته و به همراه پياز تفت دهيد. مرحله 5 سير و گوجه فرنگي را بسيار ريز کرده و به مواد اضافه کنيد . مرحله 6 در آخر نيز رب گوجه را روي مواد ريخته و به طور کامل هم بزنيد و تفت دهيد تا مواد رب را به خود جذب کنند. مرحله 7 مواد را در قابلمه اي مناسب ريخته و چند پيمانه آب نيز اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد تا بپزند. مرحله 8 بعد از اينکه گوشت پخت ادويه هاي لازم و هر گياه معطري که دوست داريد را به همراه آبغوره به مواد اضافه کنيد تا طعم و عطر خوبي به خورش بدهند. مرحله 9 بگذاريد مجدد خورش 20 الي 30 دقيقه ديگه روي حرارت ملايم بماند، سپس آن را سرو کرده و ميل کنيد.