سرزمین غذا/ خورش لوبیا سبز و گوشت یکی از خوشمزه ترین خورش هاست که در فصل تابستان می توانید تهیه کنید. این خورش خوشمزه را می توانید در وعده ناهار و یا شام میل کنید. از لوبیا سبز که از محصولات و سبزیجات فصل تابستان است می توانید در خورش ها، خوراک ها و همچنین پلو ها استفاده کنید. با خرد کردن لوبیا سبز به اندازه های مناسب و نگهداری آن در فریزر می توانید در دیگر فصول سال نیز این ماده غذایی پر خاصیت و فیبردار را استفاده کرده و از ارزش تغذیه ای آن برخوردار شوید. ترکیب لوبیا سبز با گوشت ، عطر و طعم خاصی به این خورش می بخشد . لوبیا سبز در برنامه غذایی افراد جایگاه ویژه ای دارد و دارای امگا ۳ و ویتامین هایی از جمله ویتامین K و نیز آنتی اکسیدان می باشد که در درمان بیماری هایی از جمله رفع خطر بیماری های قلبی عروقی، افزایش سوخت و ساز بدن، کاهش قند خون و کاهش وزن مفید می باشد. لوبیا سبز که خود به اندازه گوشت دارای آهن است بهترین منبع برای درمان کم خونی محسوب می شود. کودکان و شاید افراد زیادی که تمایل به مصرف لوبیا سبز نداشته باشند می توانند با میل کردن این خورش، طعم این ماده غذایی را به راحتی بپذیرند. رنگ سبز لوبیا سبز و بدون شک خواص آن از علل مهم استفاده از این ماده در غذاها به ویژه غذاهای مناسب رشد کودکان می باشد. گوشت که منبع تامین پروتئین به شمار می آید را می توان در خورش ها و خوراک ها به صورت کباب شده، پخته و یا تفت داده شده مصرف کرد.
چی لازم دارم:
گوشت گوسفند: 500 گرم
لوبیا سبز : 500 گرم
گوجه فرنگی: 2 عدد
سیر رنده شده: 2 حبه
پیاز :1 عدد (ژولین شده)
آبغوره: 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
آویشن : به میزان لازم
چطور بپزم:
مرحله 1
در اولین بخش از آشپزی گوشت را به قطعات مربع و مناسب خرد کنید.

مرحله 2
سپس لوبیا سبز را نیز شسته و آنها را خرد کنید.

مرحله 3
پیازها را به صورت خلال شده خرد کرده و آنها را درتابه ای از روغن روی شعله بگذارید و به خوبی تفت دهید تا تغییر رنگ پیدا کنند.

مرحله 4
بعد از طلایی شدن پیازها، گوشت و لوبیا سبز را درون تابه ریخته و به همراه پیاز تفت دهید.

مرحله 5
سیر و گوجه فرنگی را بسیار ریز کرده و به مواد اضافه کنید .

مرحله 6
در آخر نیز رب گوجه را روی مواد ریخته و به طور کامل هم بزنید و تفت دهید تا مواد رب را به خود جذب کنند.

مرحله 7
مواد را در قابلمه ای مناسب ریخته و چند پیمانه آب نیز اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزند.

مرحله 8
بعد از اینکه گوشت پخت ادویه های لازم و هر گیاه معطری که دوست دارید را به همراه آبغوره به مواد اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی به خورش بدهند.

مرحله 9
بگذارید مجدد خورش 20 الی 30 دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بماند، سپس آن را سرو کرده و میل کنید.




ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید