صبحانه/ تست بادام و عسل تنوري؛ خوشمزه و مغذي
برترين ها/ چي لازم دارم: بادام خام/ 300 گرم عسل/ 5 قاشق غذاخوري دارچين / يک قاشق غذاخوري کره گياهي/ يک قاشق غذاخوري نان تست/ يک بسته چه جوري درست ميشه: بادامها را بشوييد و سپس آنها را داخل آب داغ بيندازيد تا پوست از گوشت بادام جدا شود. بعد آنها را آبکش کرده و بشوييد و تا پوستها کاملا جدا شوند. عسل را کمي گرم کنيد تا روان شود، اما اگر آن را بيرون از يخچال نگهداري کردهايد و حالت روان دارد، نيازي به گرم کردن عسل نيست. کره را بزنيد تا کاملا نرم شود. به آن دارچين اضافه کنيد و هم بزنيد تا کره و دارچين کاملا با هم مخلوط شوند. اکنون يک لايه کره مخلوط با دارچين روي نانهاي تست بماليد. سپس آنها را به مدت 30 ثانيه داخل ماکروويو بگذاريد تا حالت تنوري بگيرند. بعد آنها را بيرون آورده و عسل روي آنها بماليد. سپس روي آنها بادامهاي خام را قرار دهيد. صبحانه آماده است.