برترین ها/ چی لازم دارم:
بادام خام/ 300 گرم
عسل/ 5 قاشق غذاخوری
دارچین / یک قاشق غذاخوری
کره گیاهی/ یک قاشق غذاخوری
نان تست/ یک بسته
چه جوری درست میشه:
بادام‌ها را بشویید و سپس آنها را داخل آب داغ بیندازید تا پوست از گوشت بادام جدا شود.
بعد آنها را آبکش کرده و بشویید و تا پوست‌ها کاملا جدا شوند. عسل را کمی گرم کنید تا روان شود، اما اگر آن را بیرون از یخچال نگهداری کرده‌اید و حالت روان دارد، نیازی به گرم کردن عسل نیست.
کره را بزنید تا کاملا نرم شود.
به آن دارچین اضافه کنید و هم بزنید تا کره و دارچین کاملا با هم مخلوط شوند.
اکنون یک لایه کره مخلوط با دارچین روی نان‌های تست بمالید.
سپس آنها را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو بگذارید تا حالت تنوری بگیرند.
بعد آن‌ها را بیرون آورده و عسل روی آنها بمالید. سپس روی آنها بادام‌های خام را قرار دهید. صبحانه آماده است.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید