رنگی رنگی/ چی لازم دارم:
شکر -۱۵۰ گرم
خامه صبحانه -۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای -۱۵۰ گرم
تخم مرغ - ۴ عدد
شیر- ۵۰۰ گرم
ژلاتین - ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد - یک چهارم پیمانه
خامه قنادی - ۱۰۰ گرم
فندق برشته شده - ۱۰۰ گرم
بادام درختی برشته شده - برای تزیین
چه جوری درست میشه:
زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی می زنیم تا کاملا سفید وحجم دار شود.
سپس به آن شیر نیمه گرم وشکلات بن ماری را می افزاییم و حدود 5 دقیقه روی شعله قرار می دهیم ومدام هم می زنیم .ظرف را از روی حرارت برمی داریم و فندق کوبیده شده وژلاتین را که با آب سرد بن ماری کردیم به آن اضافه می کنیم .وقتی مواد خنک شد، خامه صبحانه را می افزاییم و خوب هم می زنیم تا یک دست شود.
مواد را در ظرف دسر می ریزیم وبه مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در یخچال می گذاریم .
دسر را در ظرف اصلی برمی گردانیم وبا خامه قنادی وبادام درختی تست تزیین می کنیم .
نویسنده : سید جواد غفوریان |سرآشپز بین المللی


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید