k ٢.٩
٢

آخرین خبر/ با نون لواش، سس مایونز، کوردن بلو، سوسیس، سس بشامل و پنیرپیتزا چه معجون خفنی درست شد

جهت درست کردن کوردن بلو این مواد را آماده نمایید

ژامبون مرغ یا گوشت 4 ورق
سینه مرغ 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پنیر زرد ورقه ای 4 عدد
پودر سوخاری 300 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
کوردن بلو

طرز تهیه کوردن بلو
برای درست کردن کوردن بلو باید ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کنید و کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز از کنار به صورت عرضی آن را برش دهید و به دو قسمت تقسیم کنید. هر دو طرف برش ها را به نمک و فلفل آغشته کنید تا مزه دار شود.

سپس لای یک ورق از ژامبون یک ورق پنیر پیتزا قرار میدهیم و دو طرف ژمبون را تا میزنیم تا هم پنیر لای ژامبون بماند و هم ورق ژامبون باریکتر از مرغ شود. ورق ژامبون تا خورده شده را لای سینه مرغ قرار میدهیم و سینه مرغ با خلال چوبی از دو طرف میبندیم .تمام ورقه های برش زده سینه مرغ را به همین شکل آماده میکنیم . بعد در ظرف نسبتا گودی تخم مرغ ها را هم میزنیم تا از لختی در بیاید و در ظرف دیگری هم پودر سوخاری را میریزیم و سینه مرغ پر شده را ابتدا در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم.

در یک تابه که به مقدار کافی روغن ریخته شده و با حرارت ملایم داغ شده کوردن بلو ها را قرار میدهیم تا دو طرف آن سرخ شود.سپس کوردن بلو های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو هم میتوانید با سیب زمینی سرخ شده و یا سبزیجات بخار پز شده تزیین کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید