آخرین خبر/ آشوره از جمله غذاهایی است که پخت آن ریشه در برخی باورها و عقاید دینی مردمان آناتولی دارد. آشوره و یا همان پودینگ حضرت نوح که بعضا از آن به عنوان شعله زرد ترکی نیز یاد می‌شود، غذایی است شیرین و مورد علاقه همه مردم ترکیه! این غذای که با دین و فرهنگ مردم ترکیه آمیخته شده است، در روز عاشورا یعنی دهم ماه محرم در فضایی مملو از دعای خیر و برکت پخته و بین خویشان، نزدیکان و همسایگان پخش می‌شود.
این غذا در میان مردمان ترکیه نمادی از خیر و برکت و فراوانیست. این غذای لذیذ این روزها از جمله غذاهای نذری است که در بین همسایگان و بستگان پخش میشود. طعم این غذا به دلیل اینکه از حبوبات و خشکبار تهیه میشود ممکن است در ابتدا کمی متفاوت به نظر بیاید ولی بی شک این دسر به مرور زمان در لیست خوراکی های مورد علاقه شما جای خواهد گرفت.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید