خراسان/ چی لازم دارم:
برنج - یک پیمانه
گشنیز خرد شده - 200 گرم
عدس - یک چهارم پیمانه
آب قلم - 2 لیوان
نمک و ادویه - به میزان لازم
ماست - برای سرو با غذا
چطور بپزم:
ابتدا قلم را با مقداری آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
بعد برنج را هم یکی دو ساعت بدون اضافه کردن نمک در آب خیس کنید. عدس را هم تمیز و یکی دو ساعت در آب خیس کنید.
بعد از این که قلم خوب پخته شد آن را صاف و آب آن را با برنج مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از چند جوش، عدس و گشنیز را به همراه مقداری نمک داخل آن اضافه کنید تا بپزد.
وقتی همه مواد خوب پخته شد و آش لعاب انداخت، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و با آب غوره یا ماست سرو کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید