ستاره/ سوپ از جمله پيش غذاهاي خوشمزه براي روزهاي سرد پاييزي است. اين خوراک بي نظير تنوع بالايي دارد و با انواع سبزيجات، غلات و لبنيات تهيه ميشود. سوپ کدو حلوايي با شير يکي از اين سوپهاي خوش طعم و لذيذ است که هم به عنوان يک وعده غذايي کامل و هم به عنوان پيش غذا مصرف ميشود. در اين مطلب قصد داريم چند روش تهيه اين سوپ را آموزش دهيم.
طرز تهيه سوپ کدو حلوايي و شير با لوبيا چشم بلبلي
به منظور تهيه اين سوپ به مواد اوليهاي زير ذکر شده است، نياز خواهيد داشت.
مواد لازم
پوره کدو حلوايي 2 پيمانه
شير داغ 3 پيمانه
لوبيا چشم بلبلي سه چهارم پيمانه
برنج يک چهارم پيمانه
پياز بزرگ يک عدد
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل و دارچين به ميزان لازم
دستور پخت:
کدو حلوايي را پوست گرفته، تخمهاي آن را جدا کنيد و گوشت آن را با کمي آب بپزيد تا کاملا نرم شود، سپس آن را ميکس کنيد تا به شکل پوره درآيد.
پياز را به صورت خلالي ريز خرد کرده و با کمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود، سپس مقداري زردچوبه به آن اضافه کنيد.
لوبيا چشم بلبلي را از شب قبل خيس کنيد و چند مرتبه آب آن را عوض نماييد، به اين ترتيب نفخ آن گرفته ميشود. سپس با مقداري آب آن را بپزيد، پس از پخت لوبيا را در آبکش بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
برنج را بشوييد و با کمي آب بپزيد تا کاملا پخته و نرم شود. سپس شير داغ، پوره کدو حلوايي، لوبيا چشم بلبلي و پياز داغ را به آن اضافه کنيد.
کمي نمک، فلفل و دارچين به سوپ اضافه کرده و حرارت را ملايم کنيد تا کاملا جابيفتد و غليظ شود.
پس از اينکه سوپ جا افتاد ۲ قاشق غذاخوري خامه به آن اضافه کنيد، بهم بزنيد و حرارت را خاموش کنيد. توجه داشته باشيد که خامه نبايد در معرض حرارت زياد قرار بگيريد، زيرا ميبرد. اگر خامه بريد نبايد سوپ را استفاده کنيد، زيرا خامه خراب شده است.
سوپ کدو حلوايي با شير را در ظرف مناسب سرو بکشيد و به صورت داغ ميل کنيد.
بازار