ستاره/ سوپ از جمله پیش غذا‌های خوشمزه برای روز‌های سرد پاییزی است. این خوراک بی نظیر تنوع بالایی دارد و با انواع سبزیجات، غلات و لبنیات تهیه می‌شود. سوپ کدو حلوایی با شیر یکی از این سوپ‌های خوش طعم و لذیذ است که هم به عنوان یک وعده غذایی کامل و هم به عنوان پیش غذا مصرف می‌شود. در این مطلب قصد داریم چند روش تهیه این سوپ را آموزش دهیم.
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و شیر با لوبیا چشم بلبلی
به منظور تهیه این سوپ به مواد اولیه‌ای زیر ذکر شده است، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
پوره کدو حلوایی 2 پیمانه
شیر داغ 3 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی سه چهارم پیمانه
برنج یک چهارم پیمانه
پیاز بزرگ یک عدد
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
دستور پخت:
کدو حلوایی را پوست گرفته، تخم‌های آن را جدا کنید و گوشت آن را با کمی آب بپزید تا کاملا نرم شود، سپس آن را میکس کنید تا به شکل پوره درآید.
پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.
لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید و چند مرتبه آب آن را عوض نمایید، به این ترتیب نفخ آن گرفته می‌شود. سپس با مقداری آب آن را بپزید، پس از پخت لوبیا را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
برنج را بشویید و با کمی آب بپزید تا کاملا پخته و نرم شود. سپس شیر داغ، پوره کدو حلوایی، لوبیا چشم بلبلی و پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
کمی نمک، فلفل و دارچین به سوپ اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا کاملا جابیفتد و غلیظ شود.
پس از اینکه سوپ جا افتاد ۲ قاشق غذاخوری خامه به آن اضافه کنید، بهم بزنید و حرارت را خاموش کنید. توجه داشته باشید که خامه نباید در معرض حرارت زیاد قرار بگیرید، زیرا می‌برد. اگر خامه برید نباید سوپ را استفاده کنید، زیرا خامه خراب شده است.
سوپ کدو حلوایی با شیر را در ظرف مناسب سرو بکشید و به صورت داغ میل کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید