پاي سيب و قره قاط، دسري پاييزي
سيمرغ/ پاي يکي از دسرهايي است که انواع و اقسام بسياري دارد. اين روزها اواخر تابستان و شروع فصل پاييز است و به همين بهانه طرز تهيه پاي سيب و قره قاط که يک دسر پاييزي است را به شما آموزش مي دهيم. مواد لازم براي تهيه پاي سيب و قره قاط : مربا زرد آلو 1/4 ميلي ليتر عصاره وانيل 1/2 قاشق چايخوري سيب پوست کنده و خرد شده 1 عدد کران بري يا قره قاط 1/3 ميلي ليتر پودر قند 1/4 ميلي ليتر خمير پاي 4 رول تخم مرغ بزرگ زده شده 1 عدد دارچين 1/4 قاشق چايخوري طرز تهيه پاي سيب و قره قاط : فر را روي دماي 425 درجه فارنهايت قرار دهيد. در يک کاسه بزرگ مربا و وانيل را با هم مخلوط کنيد. سيب و قره قاط را با هم مخلوط کرده و شکر و دارچين را اضافه کنيد. هر رول خمير را به 8 قسمت تقسيم کنيد. مخلوط سيب و قره قاط را با مربا و وانيل مخلوط کنيد. با قالب شيريني سيب، خمير را قالب بزنيد. روي هر برش مقداري از مخلوط سيب و مربا بريزيد و برش خمير ديگر را روي آن قرار داده و دورتادور آن را به هم بچسبانيد. با قلمو زرده تخم مرغ را روي پاي ها بزنيد. پاي ها را براي 12 الي 15 دقيقه درون فر قرار دهيد تا رويه آنها طلايي شود. بعد از خنک شدن مقداري پودر قند روي پاي ها بپاشيد.