شف نگین/   مواد لازم

مرغ پخته شده خرد شده - 1 لیوان
آرد - 1 قاشق سوپ خوری
کره - 50 گرم
استاک(آب گوشت یا مرغ) - 4 تا 5 لیوان
نمک و فلفل سفید - به میزان لازم
خامه دلبخواهی - 50 تا 100 گرم
شیر دلبخواهی - 2 لیوان جایگزین 2 لیوان از اب مرغ
سیب زمینی - نصف پیمانه
طرز تهیه
آرد را در نصف کره تفت داده داده کمی و استاک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
وقتی که بجوش آمد سیب زمینی های نگینی شده را اضافه کرده و میگذاریم بپزد.
( در این مرحله میتوانید از دو لیوان شیر هم استفاده کنید و از مقدار آب مرغتان کم کنید)
در تابه ای قارچها را با کره تفت داده و به همراه مرغ ها به کنسومه اضافه می کنیم.
نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و میگذاریم تا جا بیافتد.
نکته:میتوالنید در هنگام سرو یا در انتهای پخت کنسومه برای طعم بهتر و تزیین از مقداری خامه استفاده کنید.

علت استفاده از فلفل سفید عوض نشدن رنگ کنسومه است.

این غذا خیلی سریع آماده می شه و میتونه جزو غذاهای تنبلونه و فوری اما خوشمزه و شیک باشه.

مخصوصا اگه مرغ پخته داشته باشید.(میتونید توی بخار پز یا ماکروفر هم سینه مرغ تکه تکه شده رو در زمان کوتاهی تهیه کنید)

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید