ميز اردور/ طرز تهيه دسر هويج کلاسيک
ايران بانو/ چي لازم دارم: هويج رنده شده 10 فنجان شير 1 و 1/2 فنجان شکر 1/2 فنجان بادام خرد شده 1/4 فنجان هل سبز و خرد شده 1/2 قاشق چايخوري کره يا روغن حيواني 1/2 قاشق غذاخوري چه جوري درست ميشه: هويج و شير را درون قابلمه ريخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زماني که شير کاملا جذب هويج شود. شکر را اضافه کرده هم بزنيد تا شکر هم جذب هويج شود. پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنيد. ميتوانيد روغن حيواني يا کره اضافه کنيد. نکته: * مي توانيد گرم يا سرد ميل کنيد. * مي توانيد به مدت 1 هفته در يخچال نگهداري کنيد.