بيتوته/
مواد لازم :
آرد سفيد 120 گرم
شير 4/1 ليتر
تخممرغ يک عدد
مربا در صورت تمايل به ميزان لازم
نمک به مقدار خيلي کم
طرز تهيه :
آرد و نمک را درون کاسهاي الک کرده، وسط آن را گود کنيد. تخممرغ را در وسط آن بشکنيد و بعد نصف شير را اضافه کنيد، سپس خمير را 10 تا 15 دقيقه هم بزنيد تا صاف و يکدست شود و به مدت يک ساعت بگذاريد بماند. تابهاي را با کمي روغن روي حرارت بگذاريد، وقتي داغ شد به اندازه يک ملاقه از خمير درون تابه بريزيد و طرف ديگر را هم سرخ کنيد و ملاقه بعدي را بريزيد. حدود شش دقيقه بعد پنکيک به دست ميآيد که بهتر است لابهلاي اين پنکيکها را مربا بماليد.
نکته : در صورت تمايل ميتوانيد به جاي مربا از پودرقند استفاده کنيد.
بازار