مشروح/ ما ایرانی ها در برابر غذاهای آسیای شرقی اندکی مقاوت می کنیم. شاید یک جاهایی حق داریم. اما نه همیشه!
در این مطلب ما به شما طرز تهیه بال کبابی به روش تایلندی را آموزش می دهیم. اگر از آن دسته از افردی هستید که به غذاهایی که ته مزه شیرین علاقه دارند هستید، حتما این غذا را امتحان کنید.
چی لازم دارم:
1- بال یا هر قسمت دیگر از مرغ (500 گرم)
2- رب انار مَلس (1 قاشق غذا خوری)
3- روغن زیتون یا کنجد (دو قاشق غذاخوری)
4- شکر (1/2 قاشق غذاخوری)
5- سیر کوبیده شده ( 1قاشق غذا خوری)
6- نمک فلفل سیاه و قرمز
چطور بپزم:
1- همه مواد به جز مرغ را داخل ظرفی بزرگ بریزید تا سس تهیه شود.

2- بال های مرغ را درون ظرف بریزید. حسابی هم بزنید.

3- روز ظرف را بپوشانید و برای حداقل 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مرغ حسابی مزه دار شود.

4- فر را از قبل روی دمای 450 درجه فارنهایت یا 225 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

5- بال ها را در فر بگذارید و تا برای مدت 7دقیقه بپزند.

6- بعد از این 7 دقیقه ، تقریبا نصف سس را روی بال ها بریزید و باز اجازه دهید بال ها برای 7 دقیقه حرارت ببنند.

همین!




ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید