آشپزخانه ها/ گیاه خواری با فلافل از نوع فلافل با سبزی برای غذای با تم سبز رنگ که دستور ما با ترکیبی از نخود و باقالی هست و ادویه دار و پر سبزی.
برای وجترین خوری چی بهتر از فلافل ؟ فلافل مدل های مختلف داره مثلا دستور با دال عدس ، یکی با باقالی خشک و یکی با نخود.
چرا کتلت تا وقتی فلافل هست ؟ چرا باید در یک اقدام جنایتکارانه جسد خواری گاو و گوسفند کنیم ، اصولا هر چی دوست داشتید بخورید و ترجیحا گیاه خواری زیادی هم وارد رژیم خود کنید به کسی هم به دلیل غذای مورد انتخابش برچسپ نزنید ، فلافل خیلی خوب و سالم تر از کتلت هست و اگر اون بار نوستالژیک کتلت نبود شاید به کل از اون صرف نظر می کردم.
چی لازم دارم:
نخود خشک صد گرم
باقالی خشک دویست گرم
پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه کوبیده یک دوم قاشق چای خوری
دارچین ، فلفل ، جوزهندی و پودر زنجبیل که یک چهارم قاشق چای از هر یک
زیره یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
پیازچه پنج شاخه
سیر چهار حبه
گشنیز یک دسته بزرگ (ساقه ها کاملا جدا شود)
جعفری یک دسته کوچک (ساقه ها کاملا جدا شود)
دانه کنجد چهار قاشق غذا خوری
روغن کافی برای سرخ کردن


چطور بپزم:

نخود و باقالی رو از شب قبل خیس کنید تا حجم اون ها دو برابر بشه.
سبزی ها سیر نمک همه ادویه ها و بیکینک پودر رو کاملا در مخلوط کن پوره کنید.
نخود و باقالی رو چرخ کنید یا درشت پوره کنید نتیجه باید مثل شن درشت دونه باشه. مایه سبز رو با مایه شن مانند مخلوط کنید. مایه رو یکی دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه ها با هم مخلوط بش

از مایه گلوله هایی به ابعاد یک توپ پینگ پنگ درست کنید ، در کنجد بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید.


یک فلافل پر سبزی بهاری که این فلافل بدون تجهیزات آشپزخانه خاصی و با آموزش آشپزی راحتی تهیه می گردد.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید