برترین ها/ چی لازم دارم:
کره : ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۱ فنجان قهوه خوری
نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده: ۱ لیوان
خمیرآماده:(یوفکا): ۱ عدد
ران بدون استخوان: ۴ عدد
اسفناج : ۲۵۰ گرم
قارچ : ۱ لیوان
تخم مرغ : ۲ عدد
کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
روغن ذرت : ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه
چطور بپزم:
ران مرغ را همراه با نمک و فلفل و کره سرخ کنید و کنار بگذارید تا سرد شود
سپس اسفناج را ریز ریز خرد کرده وبا ۲ قاشق روغن مایع سرخ کنید
قارچ های ریز شده ،پنیر رنده شده ، نشاسته و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و بهم زنید
یوفکا را ۴ قسمت کرده و ران مرغ را در قسمت پهن آن بگذارید
در قسمت وسط مرغ از مخلوط اسفناج بگذارید سپس یوفکا را به شکل سیگار بپیچید .
تخم مرغها را با باقیمانده روغن مایع بهم زده ابتدا بورک مرغ را در این مخلوط تخم مرغ و روغن و سپس در آرد اغشته به کنجد غوطه ور کنید و در سینی چرب شده فر بچینید و در درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است بپزید



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید