شور و شیرین/ چی لازم دارم:
تخم‌مرغ ۴ عدد
شکر ١١٠ گرم
وانیل شکری ۱ قاشق چایخوری
آب گرم ٦٠ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)
آرد ٢٠٠ گرم
بیکینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر 500 گرم
آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)
مواد لازم میانی
پودر کریمی ویت ٢٠٠ گرم (cremyvit)
شیر سرد ٥٠٠ میلی‌لیتر (2 پیمانه)
چطور بپزم:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 22 سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده‌ها را همراه با یک پینچ نمک با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
آن‌گاه زرده‌ها را با شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و سبک شود و بعد آب گرم را کم کم به آن بیفزائید.
سپس بیکینگ‌پودر را به آرد افزوده و الک نمایید. حالا سفیده‌ها و زرده‌های همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و آرد را بیفزائید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.
کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش دهید.
اینک یکی از برش‌های کیک را در قالب کمربندی بگذارید و رویش شربت بمالید.
آن‌گاه روی کیک را با کرم فراهم کرده بپوشانید.
سپس برش باقیمانده از کیک را به 6 یا 8 تکه‌مثلثی شکل تقسیم کنید و آنها را روی کرم، کنار هم بچینید.
حالا با خلال چوبی روی کیک سوراخ‌هایی ایجاد کنید و کیک را با باقیمانده شربت مرطوب کنید و کیک را با پسته، نارگیل و ترافل بیارائید.
روش تهیه شربت
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
همینکه شربت شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
روش تهیه کرم میانی
شیر و پودر کریمی‌ویت را با همزن برقی، سه دقیقه با دور متوسط و پنج دقیقه با دور تند بزنید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود.
آن‌گاه کرم را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
یادآوری
پودر کریمی ویت (cremyvit) را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید