تابناک با تو/ امروز تصمیم داریم شیوه‌ی پخت یک سوپ تند و لذیذ را برای شما قرار دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این سوپ خوشمزه، با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
دال عدس: یک و نیم پیمانه
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
زیره: یک قاشق چایخوری
هل سابیده شده: یک چهارم قاشق چایخوری
آب مرغ یا گوشت: شش پیمانه
روغن: سه قاشق غذاخوری
پودر خردل: یک قاشق چایخوری
سیر رنده شده: دو حبه
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
آب یک عدد لیموی کوچک
برگ کاری (در صورت دسترسی): سه عدد
چطور بپزم:
دال عدس را شسته و در ظرفی مناسب می‌ریزیم. آب مرغ، زردچوبه، فلفل قرمز، زیره، هل و برگ کاری را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم تا عدس پخته شود. سپس آن را در مخلوط کن ریخته و میکس می‌کنیم.
روغن را در ظرفی مناسب ریخته و سیر و خردل را به آن اضافه می‌کنیم. سیر را کمی تفت داده و در کناری قرار می‌دهیم.
عدس میکس شده را به همراه سیر، آب لیمو، نمک و فلفل، در ظرفی مناسب ریخته به مدت پنج دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم تا جا بیفتد.
سوپ آماده شده را در ظرفی ریخته و به دلخواه، تزیین می‌کنیم.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید