زندگی آنلاین/ چی لازم دارم:
کره 20 گرم
اسفناج 300 گرم
خامه‌ی ساده 2 قاشق سوپخوری
سس خردل 2 قاشق چایخوری
جعفری خردکرده 1 قاشق سوپخوری
نان همبرگری کوچک 1 عدد
تخم‌مرغ 2 عدد
پودر پاپریکا یک‌دوم قاشق چایخوری
چطور بپزم:
کره را در تابه‌ بریزید و روی اجاق گرم کنید.
آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و صبر کنید تا برگ‌های اسفناج نرم شود.
سپس تابه را سرازیر کنید تا آب اسفناج در تابه باقی نماند.
حالا خامه، سس خردل و جعفری را در تابه بریزید و قدری تفت دهید.
اکنون نان را از وسط نصف کنید و در تستر بگذارید تا برشته شود.
اینک روی هر تکه‌ی نان قدری از مخلوط اسفناج بگذارید و یک تخم‌مرغ نیمرو رویش قرار دهید و پاپریکا بپاشید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید