ميز اردور/ حلواي زنجبيلي با دستور تند و خوشمزه تبريزي
آخرين خبر/ چي لازم دارم: روغن جامد 1/2 پيمانه کره 100 گرم آرد سفيد 2 پيمانه آرد برنج 1/2 پيمانه پودر قند 2 پيمانه پودر زنجبيل يک قاشق غذاخوري پودر هل يک قاشق مرباخوري چطور بپزم: روغن جامد و کره را روي حرارت گذاشته تا ذوب شود، سپس آرد سفيد را الک کرده و به آن اضافه کنيد و روي حرارت ملايم ده دقيقه تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي رنگ آن عوض نشود. بعد از ده دقيقه که گذشت آرد برنج را الک کرده و به آن افزوده و هم زده به مدت دو سه دقيقه بعد از اين مراحل پودر قند، پودر زنجبيل، پودر هل را افزوده و کاملا با پشت قاشق هم زده تا پودر قند به خورد حلوا رود. بعد از دو دقيقه از روي حرارت برداشته و داخل قالب سيليکوني ريخته و داخل يخچال گذاشته يا داخل ظرف مستطيلي ريخته روي آن را صاف کرده و وقتي کاملا سفت و خنک شد برش بزنيد.