ستاره/ خوراک دال عدس، یکی دیگر از انواع غذا با شلغم است که در آن ترکیبی از سبزیجات و غلات به کار رفته و با انواع ادویه‌جات، مزه‌دار می‌شود.
مواد لازم
سیر 2 حبه
ادویه کاری 1 قاشق چای‌خوری
گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
شلغم 2 عدد
دال عدس 160 گرم
آب 1+3/4 لیوان
شیر نارگیل یا شیر معمولی 3/4 لیوان
پودر زیره 1/2 قاشق چای‌خوری
گرام ماسالا 1/2 قاشق چای‌خوری
زردچوبه 1/8 قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز 1/2 قاشق چای‌خوری
نمک 1/2 قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز 1/8 قاشق چای‌خوری
آبلیموی ترش و تازه به میزان لازم

طرز تهیه
سیر را پوست گرفته، خرد کنید و سپس در یک تابه با کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت دهید.
پودر کاری را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سپس شلغم را پوست گرفته، خرد کرده و به تابه اضافه کنیدو ۴-۳ دقیقه با سیر تفت دهید.
حال گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
در این مرحله در قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید، چند دقیقه صبر کنید تا شلغم کمی نرم شود.
بعد از این زمان، دال عدس و ادویه‌ها را اضافه کرده و هم بزنید، سپس شیر نارگیل و آب را نیز اضافه کنید.
در قابلمه را ببندید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دال عدس بپزد و خوراک غلیظ شود.
خوراک دال عدس با شلغم را همراه با نان یا پلو به عنوان نهار یا شام سرو کنید.
نوش جان ...

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید