مرور خاطرات کودکي با نان پنجره اي
آخرين خبر/ يه شيريني قديمي که طعمش براي هممون آشناست و مارو ميبره به خاطرات شيرين کودکي نان پنجره اي امشب ميخوم نان پنجره اي رو بهتون آموزش بدم💛💛 بريم سراغ دستور امشب نان پنجره اي نشاسته گل ۷۵ گرم گلاب ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوري تخم مرغ ۵ عدد آرد برنج الک شده ۲ قاشق سوپ خوري آرد سفيد قنادي (الک شده) ۷۵ گرم روغن مايع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم پودر قند ۱۰۰ گرم پودر هل ۱/۴ قاشق چاي خوري پودر پسته به دلخواه براي تزئين طرز تهيه اول نشاسته و گلاب را در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا به صورت خمير در بيايد، اما زياد شل نشود. بعد تخم مرغ را به آن بيافزاييد و با همزن دستي هم بزنيد تا يکدست شود. حالا آرد برنج و آرد نول را در ظرفي مخلوط و دوبار الک کنيد سپس آن را به مخلوط بالا بيافزاييد و با ليسک هم بزنيد. خمير را از صافي رد کنيد تا گلوله در مواد باقي نماند و بگذاريد به مدت يک ساعت بماند تا استراحت کند. حالا مقدار زيادي روغن در قابلمه اي کوچک بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا داغ شود سپس قالب مخصوص نان پنجره اي را در آن فرو کنيد. زماني که قالب داغ شد، قالب را از روغن خارج کرده، در مايه فرو ببريد (تا حدي که مايه تا لبه قالب را بگيرد) سپس بلافاصله داخل روغن داغ فرو کنيد و آن را تکان دهيد تا از قالب جدا شود. هر از گاهي مواد را هم بزنيد تا ته نشين نشود و يکدست باقي بماند پس از اينکه هر دو طرف نان ها طلايي رنگ شدند، آن ها را از روغن بيرون آوريد، روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن ها گرفته شده و کاملاً سرد شود. نان ها را در ظرف مورد نظر بچينيد. پودر قند، هل و پودر پسته را در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا کاملاً با يکديگر مخلوط شوند سپس آن را روي نان ها بپاشيد و سرو کنيد. يا اگر دوست داشتين شهد يا شربت شيرين حاضر کنين و جاي پودر قند در حد چند ثانيه نان پنجره اي هارو بزنين تو شهد دربيارين نکته : اگر گرم شدن قالب بيش از حد باشد، مايه بلافاصله از قالب جدا مي شود و اگر کمتر از حد لازم گرم شود، مايه به قالب نمي چسبد. نشاسته اين شيريني، حتماً بايد نشاسته گل باشد. اميدوارم دوسش داشته باشين😍😍😍😍