آخرین خبر/ یه شیرینی قدیمی که طعمش برای هممون آشناست و مارو میبره به خاطرات شیرین کودکی نان پنجره ای
امشب میخوم نان پنجره ای رو بهتون آموزش بدم💛💛
بریم سراغ دستور امشب
نان پنجره ای
نشاسته گل ۷۵ گرم
گلاب ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۵ عدد
آرد برنج الک شده ۲ قاشق سوپ خوری
آرد سفید قنادی (الک شده) ۷۵ گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
پودر قند ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر پسته به دلخواه برای تزئین
طرز تهیه
اول نشاسته و گلاب را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا به صورت خمیر در بیاید، اما زیاد شل نشود.
بعد تخم مرغ را به آن بیافزایید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
حالا آرد برنج و آرد نول را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید سپس آن را به مخلوط بالا بیافزایید و با لیسک هم بزنید. خمیر را از صافی رد کنید
تا گلوله در مواد باقی نماند و بگذارید به مدت یک ساعت بماند تا استراحت کند.
حالا مقدار زیادی روغن در قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس قالب مخصوص نان پنجره ای را در آن فرو کنید. زمانی که قالب داغ شد، قالب را از روغن خارج کرده، در مایه فرو ببرید (تا حدی که مایه تا لبه قالب را بگیرد) سپس بلافاصله داخل روغن داغ فرو کنید و آن را تکان دهید تا از قالب جدا شود.
هر از گاهی مواد را هم بزنید تا ته نشین نشود و یکدست باقی بماند پس از اینکه هر دو طرف نان ها طلایی رنگ شدند، آن ها را از روغن بیرون آورید، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شده و کاملاً سرد شود.
نان ها را در ظرف مورد نظر بچینید. پودر قند، هل و پودر پسته را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس آن را روی نان ها بپاشید و سرو کنید.
یا اگر دوست داشتین شهد یا شربت شیرین حاضر کنین و جای پودر قند در حد چند ثانیه نان پنجره ای هارو بزنین تو شهد دربیارین
نکته : اگر گرم شدن قالب بیش از حد باشد، مایه بلافاصله از قالب جدا می شود و اگر کمتر از حد لازم گرم شود، مایه به قالب نمی چسبد.
نشاسته این شیرینی، حتماً باید نشاسته گل باشد.
امیدوارم دوسش داشته باشین😍😍😍😍


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید