پيتزا رنگين کمان، خلاقيت دخترانه
خراسان/ براي خيليهايمان پيتزا از آن غذاهايي است که هرگز از خوردنش خسته نميشويم. يک غذاي منعطف که ميتواند صدها طعم و قيافه متنوع به خود بگيرد و باز هم به خوشمزگي اولين بار باشد. در ادامه اين مطلب به سراغ يک پيتزاي رنگانگ و سرتاپا گياهي خواهيمرفت، پيتزايي متشکل از رنگهاي رنگينکمان. اول از همه بايد توجه داشتهباشيد خمير پيتزايي که انتخاب کردهايد گرد است يا زاويهدار. چگونگي چينش رديفهاي رنگين کمان بر اساس دايره يا مربع بودن خمير تعيين خواهدشد. اگر خميرتان دايرهاي است، رديفهاي رنگي را حلقهحلقه تا مرکز دايره ادامه دهيد و اگر خمير مربع است، چينش رديفها را از يک سمت شروع کنيد و تا سمت ديگر ادامه دهيد. در ابتدا، طبق معمول روي خمير را سس گوجه فرنگي بزنيد و در مرحله دوم با يک لايه پنير پيتزا روي خمير را بپوشانيد. اگر به طعم قارچ در محتويات پيتزا اعتياد داريد، چند لايه نازک قارچ، قبل از ريختن پنير، روي خمير قرار دهيد. حالا مواد پيتزا را به ترتيب رنگهاي رنگينکمان روي خمير قرار دهيد. کلم قرمز و پياز بنفش را براي اولين بخش رنگينکمان، در قطعات کوچک خرد کنيد و روي خمير بريزيد. اگر چغندر هم داشتهباشيد ميتوانيد از آبپز شده آن استفاده کنيد. از آنجايي که گياه نيلي و آبي سراغ نداريم، اين دو رنگ را فراموش کنيد و کار را با چهارمين رنگ ادامه دهيد. خوشبختانه تنوع در گياهان سبز رنگِ خوراکي زياد است. از کلم بروکلي گرفته تا زيتون، فلفل دلمهاي و انواع سبزيها مثل جعفري و ريحان. بعد از سبز نوبت رنگ زرد خواهدبود. طبق سليقه خودتان از ذرت يا سيبزميني استفاده کنيد. فلفل دلمهاي نارنجي، هويج يا کدو حلوايي سرخشده هم جايگزينهاي بسيار مناسبي براي رنگ نارنجي هستند. درنهايت به خوشرنگترين بخش رنگينکمان، يعني قرمز ميرسيم. سادهترين انتخاب براي پر کردن جايگاه قرمز، گوجهفرنگي است. يادتان باشد همان پنيري که در مرحله دوم اضافه کرديد، کافي است. در آخر پيتزاي رنگينکمان را تا تکامل خمير و ذوب شدن پنير در فر قرار دهيد. نويسنده : الهام حبشي| روزنامه نگار