ميز اردور/ ترشي باميه خانگي
خراسان/ مواد لازم باميه کوچک - نيم کيلوگرم سرکه ، آب و نمک - به مقدار مساوي گشنيز ، شويد ، سير و فلفل – به مقدار لازم طرز تهيه باميه ها را بشوييد و کاملا آب آن ها را خشک کنيد. انتهاي آن ها را با چاقو بزنيد. فقط مواظب باشيد زياد نباشد، چون آب ترشي لزج مي شود. اگر دوست داشتيد مي توانيد باميه ها را کمي تفت دهيد. بعد از سرد شدن آن ها را داخل شيشه بريزيد و سپس سرکه، آب و نمک را که در حال جوشيدن است به باميه ها بيفزاييد. نکته اي که بايد توجه داشته باشيد اين است که ظرف بايد کاملا پر شود. طوري که وقتي درآن را مي بنديد به سبزيجات روي باميه ها بخورد.