نماد آخرین خبر

ناگت مرغ و سبزيجات رژيمي

منبع
خراسان
بروزرسانی
ناگت مرغ و سبزيجات رژيمي
خراسان/ مواد لازم سينه مرغ پخته - 2 عدد کلم بروکلي - يک ليوان هويج پخته – يک عدد تخم مرغ – يک عدد پنيررنده شده - 2 قاشق غذاخوري آرد - به مقدار لازم پودرسوخاري - به مقدار لازم طرز تهيه داخل قابلمه اي آب و نمک بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد سپس کلم بروکلي ها را داخل آن بريزيد و پس از 5 دقيقه که جوشيد ، با آب سرد آبکشي کنيد.کلم بروکلي هاي جوشيده ، سينه مرغ پخته ، هويج خرد شده و پنير رنده شده را داخل مخلوط کن بريزيد و هم بزنيد تا به شکل خميري نرم شود ( مي توانيد دوبار چرخ کنيد ) سپس به آن نمک و فلفل بيفزاييد. خمير ناگت را يک ساعت داخل يخچال بگذاريد و استراحت دهيد.تخم مرغ را داخل کاسه اي بريزيد و با چنگال هم بزنيد.آرد سوخاري و آرد سفيد را داخل ظرف هاي جداگانه بريزيد ، تکه هايي از مايه ناگت برداريد و به آن شکل دهيد سپس ناگت ها را به نوبت در آرد سفيد ، تخم مرغ و آرد سوخاري بغلتانيد. پس از آماده شدن، ناگت ها را داخل سيني فر که چرب کرده ايد و در فر با دماي 200 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه بگذاريد تا طلايي شود يا در روغن سرخ کنيد.سپس همراه با سس و سالاد سرو کنيد. نکات: مي توانيد به مايه ناگت يک تخم مرغ و يک قاشق غذاخوري آرد نخودچي اضافه کنيد تا بافت منسجم تري داشته باشد. به جاي کلم بروکلي مي توانيد از قارچ خام استفاده کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره