خراسان/
مواد لازم
سينه مرغ پخته - 2 عدد
کلم بروکلي - يک ليوان
هويج پخته – يک عدد
تخم مرغ – يک عدد
پنيررنده شده - 2 قاشق غذاخوري
آرد - به مقدار لازم
پودرسوخاري - به مقدار لازم
طرز تهيه
داخل قابلمه اي آب و نمک بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد سپس کلم بروکلي ها را داخل آن بريزيد و پس از 5 دقيقه که جوشيد ، با آب سرد آبکشي کنيد.کلم بروکلي هاي جوشيده ، سينه مرغ پخته ، هويج خرد شده و پنير رنده شده را داخل مخلوط کن بريزيد و هم بزنيد تا به شکل خميري نرم شود ( مي توانيد دوبار چرخ کنيد ) سپس به آن نمک و فلفل بيفزاييد.
خمير ناگت را يک ساعت داخل يخچال بگذاريد و استراحت دهيد.تخم مرغ را داخل کاسه اي بريزيد و با چنگال هم بزنيد.آرد سوخاري و آرد سفيد را داخل ظرف هاي جداگانه بريزيد ، تکه هايي از مايه ناگت برداريد و به آن شکل دهيد سپس ناگت ها را به نوبت در آرد سفيد ، تخم مرغ و آرد سوخاري بغلتانيد.
پس از آماده شدن، ناگت ها را داخل سيني فر که چرب کرده ايد و در فر با دماي 200 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه بگذاريد تا طلايي شود يا در روغن سرخ کنيد.سپس همراه با سس و سالاد سرو کنيد.
نکات:
مي توانيد به مايه ناگت يک تخم مرغ و يک قاشق غذاخوري آرد نخودچي اضافه کنيد تا بافت منسجم تري داشته باشد. به جاي کلم بروکلي مي توانيد از قارچ خام استفاده کنيد.
بازار