فتوچيني با سس آلفردو غذاي جهانگردي
ستاره/ اين غذاي سنتي که با يک نوع پاستاي رشتهاي دراز تهيه ميشود، يک نوع غذاي ساده و فانتزي است که بسيار طعم لذيذي دارد. مواد لازم پاستا فتوچيني 225 گرم خامه پرچرب 100 ميلي ليتر کره 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري پنير پارمزان رنده شده 45 گرم جوز هندي، نمک و فلفل به ميزان لازم دستور تهيه کره را همراه با ۱۵۰ ميلي ليتر خامه در قابلمهاي ريخته، روي حرارت متوسط قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا به جوش آيد. حرارت را کم کنيد و ۱.۵ دقيقه يا تا زماني که خامه کمي غليظ شود به حرارت دادن آن ادامه دهيد. در يک قابلمه مقداري آب به جوش آوريد؛ سپس نمک، پاستاي فتوچيني و روغن زيتون را به آن اضافه کنيد. ۲ الي ۳ دقيقه پاستا را بپزيد تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و دوباره به قابلمه برگردانيد. سس خامه را به پاستاي درون قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روي حرارت ملايم به آرامي تکان دهيد. مواد را با قاشق چوبي هم بزنيد تا سس و پاستا با يکديگر مخلوط شوند. مابقي خامه، پنير پارمزان و جوز هندي را به مخلوط درون قابلمه افزوده و به ميزان کافي نمک و فلفل به آن اضافه کنيد و در حالي که مواد را حرارت ميدهيد، مرتب هم بزنيد. پاستا را به ظرف سرو منتقل کرده، روي آن را با برگ جعفري تزيين کنيد و بلافاصله تا گرم است، ميل کنيد.