برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شام/ سوپي براي شب هاي بلند پاييز

منبع
بروزرسانی
شام/ سوپي براي شب هاي بلند پاييز
ديگچه/ سوپ جو و ماش را به عنوان پيش غذا سرو کنيد و يا بدليل اينکه غذاي سبکي است در وعده شام هم مي توانيد ميل کنيد. چي لازم دارم: جو و يا پرک جو 100 گرم مرغ 300 گرم ماش 100 گرم برنج نيم دانه 50 گرم هويج 2 عدد متوسط نمک و فلفل و جعفري به ميزان لازم چطور بپزم: براي تهيه سوپ جو و ماش ، ابتدا جو و ماش را بشوييد و به مدت يکساعت خيس کنيد. و سپس همراه با برنج نيم دانه داخل قابلمه اي بريزيد، آب را اضافه کنيد و با حرارت ملايم بگذاريد مواد نيم پز شوند. مرغ را بپزيد و به جو و ماش و برنج اضافه کنيد. هويج را پوست بگيريد و درشت رنده کنيد. سپس هويج رنده شده را به مواد سوپ اضافه کنيد. پس از اينکه مواد پختند شير را داغ کنيد و به سوپ اضافه نماييد. در اواخر طبخ جعفري خرد شده، نمک و فلفل را به سوپ جو و ماش اضافه کنيد. اجازه دهيد سوپ جا بيفتد و غليظ شود سپس سوپ را در ظرف بريزيد و با آبليموي تازه سرو کنيد. ميتوانيد به جاي شير از يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي استفاده کنيد. همچنين ميتوانيد به جاي برنج در اواخر طبخ از مقداري نودل و يا رشته فرنگي خرد شده استفاده کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره