ديگچه/ سوپ جو و ماش را به عنوان پيش غذا سرو کنيد و يا بدليل اينکه غذاي سبکي است در وعده شام هم مي توانيد ميل کنيد.
چي لازم دارم:
جو و يا پرک جو 100 گرم
مرغ 300 گرم
ماش 100 گرم
برنج نيم دانه 50 گرم
هويج 2 عدد متوسط
نمک و فلفل و جعفري به ميزان لازم
چطور بپزم:
براي تهيه سوپ جو و ماش ، ابتدا جو و ماش را بشوييد و به مدت يکساعت خيس کنيد. و سپس همراه با برنج نيم دانه داخل قابلمه اي بريزيد، آب را اضافه کنيد و با حرارت ملايم بگذاريد مواد نيم پز شوند. مرغ را بپزيد و به جو و ماش و برنج اضافه کنيد.
هويج را پوست بگيريد و درشت رنده کنيد. سپس هويج رنده شده را به مواد سوپ اضافه کنيد. پس از اينکه مواد پختند شير را داغ کنيد و به سوپ اضافه نماييد. در اواخر طبخ جعفري خرد شده، نمک و فلفل را به سوپ جو و ماش اضافه کنيد.
اجازه دهيد سوپ جا بيفتد و غليظ شود سپس سوپ را در ظرف بريزيد و با آبليموي تازه سرو کنيد.
ميتوانيد به جاي شير از يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي استفاده کنيد. همچنين ميتوانيد به جاي برنج در اواخر طبخ از مقداري نودل و يا رشته فرنگي خرد شده استفاده کنيد.
بازار