کاله/ بعضی‌ها هم هستند که ترجیح می‌دهند وعده صبحانه سنگین‌تری داشته باشند و آن را به املت‌های خوشمزه مزین کنند. املت ریحان و گوجه طرز تهیه ساده‌ای دارد و خیلی سریع آماده می‌شود.
چی لازم دارم:
گوجه: ۳ عدد متوسط
تخم مرغ: ۳ عدد
برگ ریحان: ۲۰۰ گرم
سیر: ۱ حبه
روغن زیتون (یا مایع): ۴ قاشقق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا گوجه‌ها را به صورت حلقه‌هایی با ضخامت حدودی ۲ میلی‌متر خرد کنید.
۳ تا تخم مرغ را داخل کاسه‌ای بشکنید و همراه نمک و فلفل کمی هم بزنید.
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی را داخل تابه‌ای بریزید تا گرم شود.سپس گوجه‌های ورقه شده را داخل آن قرار دهید تا سرخ شوند. فقط بهتر است که گوجه‌ها را له نکنید تا حالت آن‌ها عوض نشود.
بعد از اینکه گوجه‌ها سرخ شد تخم مرغ را روی آن بریزید و حرارت را کمی زیاد کنید تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.
املت را داخل بشقاب بکشید و روی آن را با برگ‌های ریحان پر کنید.
** یک روش دیگر هم برای پخت املت گوجه و ریحان وجود دارد. به این صورت که داخل سه کاسه جداگانه روغن زیتون بریزید و آن را بچرخانید تا کاسه خوب چرب شود.
یک لایه گوجه‌های ورقه شده را داخل کاسه بچینید، لایه بعدی را با ریحان و سیر رنده شده پرکنید و روی آن‌ها مایع تخم مرغ را بریزید (در این مدل بهتر است که مایع تخم مرغ یکدست باشد). این کار را تا پر شدن کاسه ادامه دهید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کاسه‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل آن قرار دهید. صبحانه خوشمزه و پرانرژی شما آماده است، آن را همراه با نان تازه نوش جان کنید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید