غذاي اصلي/ خوراک کرفس و لوبيا
خراسان/ مواد لازم ساقه کرفس خرد شده - 3 پيمانه لوبيا چشم بلبلي يا سفيد - 2 پيمانه روغن کنجد - به مقدار لازم پياز خرد شده - يک عدد بزرگ نمک، فلفل و زردچوبه و پودر کاري - به مقدار لازم هويج- ۲ پيمانه سيب زميني - به دلخواه جعفري خرد شده - براي تزيين لوبيا را از قبل خيس و نيم پز کنيد. ساقه کرفس خرد شده و سيب زميني را بپزيد. بهطوري که کرفسها کمي نرم شود.
طرز تهيه
پياز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت دهيد و بعد کرفسها را به آن اضافه کنيد.
لوبياي نيم پز شده و سيب زميني را به همراه نمک، فلفل و پودر کاري در ظرف بريزيد. در آخر يک ليوان آب گرم به آن بيفزاييد تا غذا جا بيفتد.
نکته :
اگر به طعم زنجبيل علاقه داريد ميتوانيد مقداري زنجبيل اضافه کنيد.
طعم متفاوتي به خوراک شما ميبخشد.