غذالند/ شايد شما نيز جزو افراد معدودي باشيد که تا به حال کوکو کدو را درست نکرده باشيد. شايد اين امر بدليل اين باشد که فکر کرده ايد طعم اين غذا دلپسند و جالب نمي شود ولي اين طرز تفکر اشتباه است. در اين قسمت ما تلاش کرده ايم به شما دستور پختي را ارائه دهيم که طعم اين غذا براي شما بي نظير باشد. کدو يکي از مواد ضروري و مقوي اين غذا مي باشد که جزو سبزيجات محسوب مي شود. به طوري کلي دو نوع کدو در ايران موجود است يکي کدو سبز که به رنگ سبز است و در اين غذا از آن استفاد مي کنيم و ديگري کدويي است که در شب يلدا سرو مي شود و رنگ آن مايل به نارنجي مي باشد. با اينکه اسم هر دو يکي است ولي طعم و نوع مصرف آنها فرق مي کند. کدو سبز را مي توانيد حتي با پوست نيز مصرف کنيد زيرا پوست آن نيز داراي خواص فراواني مي باشد.
اين غذاي خوشمزه را مي توانيد به دو حالت درست کنيد. يک حالت اينکه مانند کباب ها به صورت گرد در بياوريد و در روغن سرخ کنيد و يا اينکه تمام مواد را يکجا در ماهيتابه بريزيد و مانند کوکو سبزي سرخ کنيد. در هر دو حالت غذا ظاهري عالي پيدا مي کند مدل آنرا بسته به نوع ذائقه خود انتخاب کنيد. يکي از نکاتي که بايد در تهيه کوکو کدو به آن دقت کنيد اين است که تخم مرغ ها را در ظرف جدا هم بزنيد. اين کار را تا جايي ادامه بدهيد که تخم مرغ کاملا يکدست و صاف شود. اين عمل مي تواند به پف کردن کوکو شما کمک کند. رعايت تمام اين نکات به ظاهر و طعم غذاي شما کمک مي کند. در نتيجه بايد آنها را بدرستي و با دقت بالايي انجام دهيد.از انواع ديگر کوکو مي توان به : کوکو لوبيا سبز ، کوکو مرغ ، کوکو پاغازه و کوکو ريواس اشاره کرد.
مواد لازم
کدو سبز : ۲ عدد
پيازچه : ۲ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد سفيد : ۱ قاشق غذاخوري
بکينگ پودر : نصف قاشق چايخوري
نمک : به ميزان لازم
فلفل سياه : به ميزان لازم
مراحل پخت
مرحله 1
در ابتدا بايد کدوها را رنده کنيد .
مرحله 2
سپس به آن آرد سفيد ، بکينگ پودر ، نمک و فلفل سياه اضافه کنيد و ورز دهيد.
مرحله 3
در مرحله بعد پيازچه هاي خرد شده را اضافه کنيد.
مرحله 4
سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد و کاملا مخلوط کنيد تا مايه اي يکدست بدست آيد.
مرحله 5
حال مواد را مي توانيد به صورت کباب و يا کوکو سبزي در ماهيتابه سرخ کنيد.
مرحله 6
وقتي يک طرف مواد سرخ شد کوکو را برگردانده تا طرف ديگر نيز سرخ شود.
مرحله 7
غذاي شما حاضر است نوش جان.
بازار