نماد آخرین خبر

طرز تهيه پوره ماهي

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
طرز تهيه پوره ماهي
ايران کوک/ مواد لازم براي پوره ماهي فيله ماهي بدون استخوان 200 گرم پيازچه خرد شده 2 قاشق مرباخوري آب ليموترش 2 قاشق مرباخوري سس خردل 1 قاشق مرباخوري ماهي دودي 200 گرم کره 1/2 فنجان فلفل 1/8 قاشق مرباخوري نان باگت طرز تهيه: يک قابلمه کوچک پر از آب را روي حرارت قرار دهيد و فيله هاي ماهي را در آن بيندازيد. اجازه دهيد تا حدود 5 تا 10 دقيقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشي کنيد. ماهي دودي، آب ليمو، سس خردل، پيازچه و فلفل را داخل ميکسر يا مخلوط کن بريزيد تا کاملا يکدست و آميخته شوند. سپس فيله ماهي پخته را نيز اضافه کنيد و تا جاييکه نرم و يکدست شوند مخلوط کنيد. پوره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي آن را با سلوفان بپوشانيد و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در يخچال نگهداري کنيد. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بريزيد و نوش جان کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره