با کيک انجير از خواص بي نظير اين ميوه بهره مند شويد
ايران کوک/ مواد لازم براي کيک انجير کره 1/2 پيمانه (113 گرم) شکر 3/4 پيمانه تخم مرغ بزرگ 2 عدد وانيل 1/2 قاشق چايخوري ماست يوناني 1/2 پيمانه آرد 1 و 1/3 پيمانه بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري جوش شيرين 1/2 قاشق چايخوري نمک 1/2 قاشق چايخوري انجير تازه 500 گرم شکر 1 قاشق براي روي کيک ميوه مورد علاقه شما چيه؟ من که محاله بتونم انتخاب کنم چون تقريباً همه ميوه ها رو دوست دارم. هلو، توت فرنگي، گيلاس، نارنگي، سيب و انار که ديگه نگو…عاشقشم! اما يکي از ميوه هايي که خيلي خيلي دوست داشتنيه انجير هست. ميدونم که بيشتر شما مرباي انجير رو دوست داشتيد و از اين دستور توي تابستون استقبال زيادي شد. براي همين تصميم گرفتم اين بار طرز تهيه کيک انجير رو به شما عزيزان آموزش بدم. انجير واقعاً با هر ميوه ديگه اي فرق داره. شيرينه اما نه زياد که دل آدمو بزنه. نرمه ولي نه اون قدر که زير دندون نياد. شايد داخلش يکمي عجيب غريب به نظر بياد (نميدونم چرا ولي منو ياد آدم فضايي ها ميندازه!). انگار که از يه سياره ديگه اومده. ولي همين باعث جذابيت بيشترش شده! کيک انجير هم واقعاً جذابه هم از نظر طعم و از نظر زيبايي. حتي کسايي بودن که انجير رو به تنهايي دوست نداشتن اما از کيک انجير خوششون اومده. پس شما هم اگه کسي رو ميشناسيد که هنوز تسليم اين ميوه جذاب نشده ميتونيد اين کيک خوشمزه رو براش درست کنيد. پيشنهاد ميکنم کيک انجير رو همراه مقداري عسل و ماست يوناني سرو کنيد. شايد ايده ريختن ماست يوناني روي کيک به نظرتون عجيب بياد و جالب نباشه. اما به نظرم اگه امتحان نکنيد از دستش داديد. ترکيبش با اين کيک عالي ميشه. راستي يه نکته هم بگم براي تهيه اين کيک از ماست معمولي استفاده نکنيد چون آب زيادي داره. حتماً از ماست يوناني يا همون ماست چکيده استفاده کنيد. البته ماست نبايد ترش باشه. طرز تهيه کيک انجير 1- فر را روشن و روي دماي 180 درجه سانتيگراد تنظيم کنيد. کره را از قبل بيرون بگذاريد تا به دماي اتاق برسد و نرم شود. سپس همراه با شکر به مدت دو دقيقه با همزن بزنيد تا يکدست و سبک شود. در اين مرحله از تهيه کيک انجير از سرعت بالاي همزن استفاده کنيد. 2- تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کنيد و با سرعت متوسط هم بزنيد تا به خوبي مخلوط شوند. سپس ماست و وانيل را اضافه کنيد و مجدداً هم بزنيد. 3- حال، آرد، نمک، بيکينگ پودر و جوش شيرين را اضافه کنيد و اين بار با سرعت پايين همزن هم بزنيد. تنها تا حدي به هم زدن ادامه دهيد که مواد با هم مخلوط شوند. اگر ردي از آرد در مايه کيک انجير باقي مانده بود با ليسک مواد را زير و رو کنيد تا محو شود. 4- کف يک قالب کمربندي 24 سانتي را چرب کنيد و کاغذ روغني بکشيد. مايه کيک را داخل آن بريزيد و سطحش را صاف کنيد. و بالاخره انجيرهاي چهارقاچ شده يا حلقه شده را به شکل دلخواه روي کيک بچينيد. يک قاشق شکر هم روي آن بپاشيد. 5- کيک انجير را به مدت 55 تا 60 دقيقه در فر بپزيد. زماني کيک آماده است که اگر خلال دنداني را در آن فرو کنيد خلال با تکه هاي ريزي مثل خرده نان بيرون بيايد. بگذاريد کيک ده دقيقه خنک شود. سپس دور قالب را با چاقو آزاد کنيد و کيک را از قالب خارج کنيد. روي کيک عسل بريزيد و با مقدار بيشتري انجير تازه تزيين کنيد. نوش جان! نکته هاي کليدي تهيه کيک انجير – سعي کنيد از انجيرهاي خوش فرم و سالم استفاده کنيد تا کيک زيباتري داشته باشيد. – از هر نوع انجيري ميشود استفاده کرد. اما انجير سياه بيشتر استفاده ميشود. – پايه اين کيک، مثل کيک ساده کره اي است. ميتوانيد آن را در تابه دو طرفه هم درست کنيد. – ميتوانيد کيک را تا 24 ساعت در دماي اتاق نگه داريد. – اين کيک تا 5 روز در يخچال قابل نگهداري است. – بهتر است بگذاريد اين کيک به دماي اتاق برسد سپس آن را سرو کنيد. – کيک انجير را با ماست يوناني و عسل سرو کنيد.