مجله پزشکی/ در این پست تصمیم داریم شامی نخودچی را آموزش دهیم. این شامی شباهت زیادی با فلافل دارد. پس اگر مزه فلافل را دوست دارید حتما این شامی را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
آرد نخود چی ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب به میزان لازم
روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
زعفران ۱/۲قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید . سپس روغن را داغ کرده و با ملاقه یا قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته می گذاریم یک طرف آن طلایی شود و بر می گردانیم سپس طرف طرف دیگر را سرخ می کنیم .



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید