نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ اشکنه کدو و بادمجان با طعمي خاطره‌انگيز

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ اشکنه کدو و بادمجان با طعمي خاطره‌انگيز
مجله پزشکي/ اشکنه يکي از غذاهاي معروف و قديمي ايراني ها ميباشد اين غذا با توجه به موادي که در آن به کار مي‌رود بسيار متفاوت است. گاه سبک و گاه سنگين‌تر است. شما مي‌توانيد با توجه به ذائقه و رژيم غذايي خود مواد داخل آن را تغيير دهيد. مواد لازم:‌ برنج خشک ۳ قاشق سوپ‌خوري لپه ۲ قاشق سوپ‌خوري بادمجان ۱ عدد کدو ۱ عدد سير ۳ حبه پياز ۲ عدد تخم‌مرغ ۲ عدد پيازچه تره و جعفري يک فنجان طرز تهيه: بدين ترتيب است که کدو و بادمجان را به قطعاتي به اندازه حبه قند خرد کرده، پياز را نيز نگيني مي‌کنيد و همراه سير کوبيده يا خلال شده تفت مي‌دهيد. برنج و لپه خيس کرده را مي‌گذاريد بپزد و وقتي پخت مواد تفت داده شده را داخل آن مي‌ريزيد. وقتي همه مواد پخت سبزيجات را نيز مي‌ريزيد و به آن دو عدد تخم‌مرغ اضافه مي‌کنيد و بدون اين‌که آن را هم بزنيد مي‌گذاريد ببندد. در اين مرحله کمتر از ۱۰ دقيقه پخت کافي است، به نحوي که تخم‌مرغ‌ها زرده عسلي داشته باشند. هنگامي که اين غذا را در بشقاب مي‌کشيد زرده تخم‌مرغ لعاب مطبوعي به غذا مي‌دهد. اين غذا داراي سهم مناسبي از انواع ترکيبات غذايي است. سبزي آن با مدت پخت کوتاه خواص خود را تا حد زيادي حفظ مي‌کند. تخم‌مرغ پروتئين و ويتامين دي را که مورد نياز بدن سالمندان براي استخوان و عضلات است تامين مي‌کند و برنج لعاب رقيق و مناسبي به غذا مي‌بخشد. کدو براي فشار خون و ديابت مفيد است و سبزيجات اين غذا فيبر مورد نياز بدن سالمند را تامين مي‌کند. کساني که معده حساسي دارند مي‌توانند در اين غذا از لپه استفاده نکنند.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره